|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Senior Member
|
![]()
Mozda je jednostavnije da ti posaljes 10-tak sekundi flat audio fajla pa onda par fajlova sa razlicitim presetima (probaj napisati seting za svaki obradjeni fajl), nesto slicno kao sto sam ja prije radio. Pozdrav i cestitke na diy spravama!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Junior Member
|
![]()
moze,cim ulovim vremena.pokusat cu vec sutra.hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Senior Member
|
![]()
Upravo sam ovih dana dovrsio cetiri "stroja": 2x 1178 stereo fet limitera i 2x tube microphone preampa!
![]() P.S. Svaka slicnost kucista (koja je narucitelj dao napraviti) sa UA je sasvim slucajna! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Senior Member
|
![]()
...Pogled iznutra...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
U je*emti! Kako dobro izgledaju kucista!
Daj saznaj gdje je to napravljeno!!!! bajdvej, sviramo u Stereo klubu u RI u stubotu... os doci?
![]() |
#66 |
MCI Master
|
![]()
jebe no
super izgleda.... ali spaget i spageti unutar racka ![]() ![]() ![]() jesu li to pressotast panel naljepnice ???? Odlicno Alene!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Senior Member
|
![]()
Nije naljepnica, to je sitotisak na eloksiranom aluminiju. Profi front panel!
![]() Last edited by FrankoPanko; 05-02-2008 at 06:00 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Member
|
![]()
stvarno odlicno izgleda....
![]() |
#69 |
Senior Member
|
![]()
Konacno sam uoblicio svoje dugogodisnje kemijanje sa raznim front panelima. Kako sad stvari stoje ubuduce ce ovako izgledati paneli mojih "AC Labs" spravica!
![]() Tehnika: sitotisak na plastificiranom (zasad crna boja) aluminiju debljine 3mm. Manje vise su svi uredjaji gotovi samo ih sad treba utrpati u kutije. Sa vrha prema dolje na slici su: RC-1 (tube recording channel -preamp, eq, opto compressor), Dual pressor (tube opticki stereo kompresor), Fetish 76 (replika 1176 kompresora) i Equinox 1 (replika Pultec tube eq). ![]() ![]() Last edited by FrankoPanko; 15-03-2008 at 03:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
VIP Member
|
![]()
pa ovo bre fabrika!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitori?Samogradnja? | djale | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-02-2005 08:04 PM |