Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14-07-2005, 12:40 AM   #61
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Default Re: Nuendo vs ProTools

Quote:
Originally Posted by Arthur
daklem, eto jos kreatoara zanimiljvih teorija.. znam ja jos par njih medju respektabilnim producentima.. nista lose, uglavnom dobro rade svoj posao, ali kad krenu da pustaju masti na volju.. ma sve me to podseca na osnovnu skolu...

KRALJ JE GO!
Pa sad...to bas i nije to...igrom slucajeva znam da je problem bio u tome sto nije postojala podrska u drajverima za zvucnu za jedan od OSova,nego je radila "na gurku",pa je jedan radio bolje od drugoga...odatle je razlika u zvuku izmedju os9 i osx (striktno vezano za ovaj slucaj)...
zmaj is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2005, 10:52 AM   #62
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Default Re: Nuendo vs ProTools

Quote:
Originally Posted by Oggy
Sve moje poruke su prebacene u zaborav i ovom prilikom se javno izvinjavam za otvoreno ispoljavanje zelje za normalnom komunikacijom sa ljudima na forumu, te ako sam ikoga uvredio ili mu otezao razmenjivanjem par reci nevezanih striktno za temu sa pojedincima, stojim javno na raspolaganju da se iskupim za to i preuzimam punu odgovornost.
Bitno je samo da se savesno obavlja posao i ne dozvoliti ni trunku ljudskosti u ovako egzistencijalno bitnim temama.
Eto, sramim se sto sam i pokusao tako nesto i preduzeo sam vec potrebne mere koje bi vodile ka ispravljanju pocinjenih gresaka, a svode se na brisanje mojih postova iz ove rubrike. Ako to bude potrebno, rado cu to uraditi i sa ostalim postovima u ovom odeljku jer ne bih voleo da neko zbog mene ili mog ponasanja trpi stresove ili dusevnu bol, a pogotovo da ponese etiketu nekog ko svoj posao obavlja nesavesno.
Ubuduce, zamolio bih da se moje poruke ne prebacuju, vec, ako smetaju, neka budu slobodno izbrisane inace cu to uraditi sam.
Izvinjavam se na uznemiravanju i obecavam da ovde vise necu praviti nered, cak uopste.
Adio "Audio software"
oggy, ne znam zasto ovakva reakcija.. ????

samo pokusavam da napravim teme preglednim, a off topic prebacujem gde mu je mesto..

izvinjavam se ako sam ovim postupkom nekog uvredio..

ne valja vam kad ima off topica, ne valja kad nema
lesha is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules