|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
kako smoriste, znaci ne verujem
![]()
![]() |
#53 |
Pro Member
|
![]()
Mada, nije sve uvek tako jednostavno i lako shvatljivo kako se na prvi pogled čini.
Znam jednog čoveka koji ima potrebu da neprestano ulazi u verbalne konflikte i svaki razgovor povede u smeru rasprave, pa i svađe, i često zbog toga do?ivljava bojkot i negodovanje okoline. Kad je počeo da pi?e na jednom forumu banovan je u roku od nekoliko dana. Međutim, isti taj čovek je najbolji pisac koga sam ikad u ?ivotu upoznao, a bogami i jedan od boljih koje sam čitao. Često dobri, po?teni i talentovani ljudi imaju taj neki nemir u sebi koji s jedne strane ispoljavaju "nedoličnim" pona?anjem u dru?tvu, a s druge strane ga oblikuju u prava umetnička dela. ?to je najčudnije, sa istim tim čovekom sam godinama vodio rasprave oko toga ko je bolji, Bitlsi ili Dorsi. Ja naravno navijam za Bitlse, a on za Dorse. U svakom slučaju, nijanse su u pitanju. Eto, imam zaista jak utisak da je i ovaj va? google u stvarnosti ipak zanimljivija ličnost od mnogih ovde cenjenih i kompetentnih i stvarno bih voleo da čujem to ?to radi, ne da bih dobio priliku da mu uzvratim đonom na forumske svađe, nego zato ?to stvarno imam osećaj da tu ima nečega vrednog (koliko god to "vredno" bilo relativan pojam, kao ?to se vidi i u ovim na?im suprostavljenim mi?ljenjima o Dorsima), a osećaj me retko vara.
![]() |
#54 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#56 |
Member
|
![]()
ajde google pokazi se...zacepi nam gubice sa svim tim tvojim silnim kompozicijama,produdzom,svirackim umecem i talentom...mislim da je krajnje vreme,gotivan studio nema sta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() U kom ste tripu? Otvorite temu o meni, ako sam vam bas toliko bitan. Slusajte sta god hocete, bas me briga. Ako neko veruje da je dj muzicar, u redu, ili da je ded metal ummetnost, sto da ne? ![]() Evo, stavio sam potpis: Nemojte citati moje postove. Ok? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
VIP Member
|
![]()
Ja se izvinjavam što ometam ovu interesantnu prozivku, samo da podsetim da je diskusija počela zarad polupismenog lika koji je otvorio studio u Sarajevu (doduše, čovek nije nepismeniji od mnogih koji pišu ovde na forumu, a i proveo je neko vreme živeći u inostranstvu pa ga to dodatno vadi iz blata). O čemu vi pričate? Bre
![]() Možda je tip polupismen, možda je čak i neki kreten, ali je osnovao prilično pismeno sastavljen project studio. I mislim da Doorsi ne bi imali šta da traže u tom studiju, ali bi raznorazni hiphop producenti, DJ-i mogli da pronađu svašta korisno. Naravno ako im nije gadno da im projekti stoje na istom HD-u na kom je "Grmi, sijeva". Hehe... čuo sam da ima tih virusa koji se šire po hard diskovima pa mogu da zaraze obližnje fajlove... Pa sad, ako neko ima nešto kaže na temu studija kao takvog - super! Ali, rekao bih da nema... Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 15-08-2010 at 04:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#60 |