|
Mastering Tehnike postprodukcije i masteringa... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Uradjeno je vrlo korektno. Dosta se bolje cuju detalji. Pohvale za master. Evo link do mastera, posto je ostao na prethodnoj strani: http://www.rumski.com/clanovi/RedroomEarresistible.zip Last edited by google; 01-06-2010 at 08:05 PM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Moderator
|
![]()
Evo jo? komentar od Redrooma na master, koji mi je slao emailom:
Quote:
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
![]()
Verovatno ce mudro cutati.
Hoce li uskoro i sledeci master biti postavljen? Last edited by google; 03-06-2010 at 07:29 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Pro Member
|
![]()
Cekamo Heatman-ov miks masterovan, to zelim da cujem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Moderator
|
![]()
Čekam Heatman-ove fajlove......
![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Moderator
|
![]()
joooj
ja se stvarno izvinjavam.. bio sam u guzvi oko nekih nastupa i svaki drugi dan u studiju po ceo dan ali ni trenutka vremena za ovo... evo obecavam da cu vecheras uleteti u studio samo to da odradim.. nisam ni znao da si krenuo da radish mastere.. ja se izvinjavam stvarno! i stvarno si kralj gregore shto me chekash.. ja bih batalio to, iskreno.. da sam na tvom mestu.. mislim, ja najvishe ispashtam jelte.. sve u svemu vidite i sami da me nema.. ![]() poz i hvala i izvinjavam se i sad sam se izvukao iz guzve tako da cu vecheras uleteti u studio i exportovati wavove sori josh jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Moderator
|
![]() Quote:
vrhunski odrađen master....svaka čast !
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member
|
![]()
ja sam pre-pre-pre zadovoljan
![]() ![]() gregore, puno hvala jo? jednom! kad krenem peglat svoj materijal znam kome ću se javit ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Pro Member
|
![]()
Ja i dalje chekam da chujem Heatman-ovu stvar masterovanu
![]() Offtopic: Gregore, jel ima neki komercijalni hiphop album ili stvar koji si masterovao da mogu da cujem, ako mi mozes reci, vrlo me interesuje! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mastering. | Hepek | Mastering | 72 | 12-01-2011 07:30 PM |
Mastering Q | karingalo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 02-04-2009 03:56 PM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
mastering | nunuk_t2L | Produkcija Elektronske Muzike | 3 | 10-08-2007 10:59 AM |