|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() Pa onda i kad ga hakujes je bio problem da ne radi WiFi i YouTube, pa i za to onda nema problema jer imas Hack fix i za to. ![]() I to sto nemas Bluetooth menager nije problem, samo treba da se instalira Cydia i onda da instaliras BT. Ljudi prevelika je to zajebancija za telefon koji toliko kosta!!! I ne znam sto se ljudi tako pronalaze u tome sto sam izjavio da vecina onih koji imaju (ne svi!) iPhone KOD NAS su debili... pa i ja sam ga imao?! Navuce se covek, jbga, lep je, hvale ga, svi ga imaju, ovaj film, onaj film, sto da ne?! Stvar je u tome samo sto sam ja smogao snage da sam sebi priznam da sam debil jer sam dao preko 400 evra na telefon koji treba da hackuje (koji ce mi qrac to u zivotu!?!) a vecina to izgleda ne moze... sto bi ja uopste pa morao da znam da hackujem telefon koji kosta 400 evra?! ![]() iPhone ima smisla samo u DaBear-ovom slucaju... P.S. DaBear, Sumanut je ono napisao zato sto je to kako ti koristis iPhone ovde je jos uvek misaoni pojam... iPhone-ov potencijal i snaga izmedju ostalog i jesu u tome sto je na flat rate internetu tako da i ovde kad bi bilo toga, to bi bila druga prica. Ovde ga covek plati debelo, jedva ga pokrpi da radi, a onda od te zabave o kojoj prica nema ni 20%. O loto-u i placanju racuna preko iPhone ovde mozemo svi samo da mastamo dok cekamo na salteru... kad bi svaki dan u busu proverio mail i iscitao dnevne novine i kao ti vrteo YT i gledao prognozu, verovatno bi mi konfiskovali stan radi prinudne naplate racuna posle mesec dana, jer je ovde internet zbog cene prakticno neupotrebljiv, a samim tim i iPhone gubi na upotrebljivosti i poenti koje ima u tvom slucaju... da se razumemo, da sam na tvom mestu imao bih dva, ali ovde je to, po mom misljenju skupa igracka (ogradjujem se od onih koji mu zaista nalaze namenu, poput onog decka koji razvija aplikacije i sl.) Ovde ga uglavnom furaju likovi koji ne znaju ni da ga napune, znam ribu koja ima dva, jedan crni i jedan beli, jer nije mogla da se odluci, vaga je u horoskopu!?!?! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Member
|
![]() Quote:
Ko nema vremena i cije je vreme toliki novac, kupi neki poslovni telefon a ne iphone koji je prvenstveno zabavni...i nema potrebe da niko drzi predvanje o aplikacijama i sta kome trebe i ko koristi na pravi nacin.. inace ako te interesuje neka aplikacija slobodno pitaj http://img294.imageshack.us/img294/6016/sprite7.jpg fotka cisto kao dokaz da je jos jedna glupost da neko jailbrejkuje telefon radi hackovanih aplikacija @zmaj Covece ocigledno nemas pojma o cemu pricas... Ili ti je zapao neki skart ili blage veze nemas oko telefona.. Ja sam jailbrekovao telefon ne da bih koristio hack aplikacije jer je to glupost vec iz razloga sto sam mozes da pravis izgled telefona i tepe preko winterboarda i sto postoji dosta aplikacija u cydiji koje ti omogucavaju podesavanja do detalja.. A da wifi ne radi je jos jedna u nizu gluposti koje si izneo... i ne radi se ovde da li je neko podjen iznosenjem ovakvih tvrdnji, iskreno mene bas briga, nego jednostavno nije istina.. ako ti ne znas da koristis telefon ne znaci da je sranje.. ja nisam imao nijeda od tvojih navedenih problema.. Ko je onda debil od nas dvojice? verovatno niko, samo ti ne znas o cemu pricas..
http://www.facebook.com/group.php?gi...=photos&ref=ts Last edited by dandi; 25-01-2010 at 01:18 PM. Reason: tupo 2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
VIP Member
|
![]()
Evo sinoc (kao za inat!) - zaglavi se iPhone!
- nemogu sam da ga resetujem preko iTunesa. - odem na internet, Apple Store - rezervisem vreme da pogledaju (nemozes samo da banes, tipa "ja dosoa, fon ne radi!") - dobijem vreme 11:50 - odem u Apple Store 11:48 - zenska (sa iPhone-om) pogleda u iPhone (neka tabela) i dovede me da sednem kod lika na "Genius Bar" - lik ga pogleda, ubode u Mac, dva testa obavi - Mac kaze"ovaj iPhone nemoze da se restartuje" - lik kaze: istekla ti garancija pre 3 nedelja, ali nema veze. izvadi novi, prebaci SIM i doda mi jos 3 meseca garancije (!?) - ja izadjem u 12:05 - u studiju ga zabodem u Mac, pritisnem "restore" i on vrati SVE sto sam imao kao u starom telefonu civilizacija i elegancija Lepota iTunesa - ceo back up je u njemu: Slike / muzika / video / notes / kontakti / aplikacije / sve sve NA JEDNOM MESTU. @ Dandi - meni je iPhone poslovni telefon! Bavim se muzikom / videom / televizijom - on ima muziku / video i aplikacije koje mi za to trebaju., plus email i ostalo !! Biznis telefon je telefon sa kojim radis biznis!! Model je nebitan..he he
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 25-01-2010 at 01:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
najbolje od svega sto vrati i sms poruke i notes i podesavanja i raspored u kalendaru, recent calls...
![]() |
#55 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dandi, da se razumemo, nisam ti ja nikakav iPhone-mrzac, a znam i takvih...
Moja je greska, BUG je u vezi GPS i YouTube a ne WIFI i YouTube kao sto sam ja rekao, verovatno greska u mojoj brzini jer kucam ad hoc... na geohot-ovom sajtu imas i fix jer nije u pitanju samo moj "skart" vec je to manje vise cesta pojava na 3.1.2 ... ali kao i da je vazno da li zajebava jedno ili drugo, vazno je da nesto zajebava... i ovo ti ne pricam napamet vec iz iskustva,i to ne samo mojeg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pro Member
|
![]()
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
All times are GMT +1. The time now is 04:49 PM.
|