|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Senior Member
|
![]()
Mene interesuje kako se kod nas krecu cene tih vintage pojacala, comboa itd.. Ako bi neko mogao da napise..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
od 500 do 1000e najcesce oko 700....naravno ako su ocuvana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Senior Member
|
![]()
Majko mila ?ta je ovdje sve napisano, sreća da nema puno isključivih gitarista na forumu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Pro Member
|
![]()
Ajd da se samo malo vratim na priču o TS (i naravno, klonove)..
čini mi se da osim Dushana niko nije ozbiljnije shvatio njegovu primjenu u tzv. modernijem zvuku, jer ipak to je VINTAGE pedala nedovoljno definiran midle, malko muljav low end modern hi-gain pojačala..(probao dual rect,triple,H&K..) koji u live ne smeta nimalo ali u mixu te?e izlazi ..'ebiga,iz istih razloga se i dan danas mnogo radi sa starijim plexijima+dist, pored TS-a, probao sam i BBe sonic maximizer koji radi mozda i nijansu bolje za istu aplikaciju ali čemu cijeli hype.. na pod xt pro sam većinu vremena ![]() pozz
![]() |
#55 |
Junior Member
|
![]()
Ovaj novi Marshall JVM410H je veoma dobro pojacalo, dosta je univerzalno jer ima cetiri odvojena kanala-ukupno 12 boja, reverb, presence,resonance. U kombinaciji sa nekim Line6 moze biti dobro resenje za gitaru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tube gitarsko pojacalo? | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 13-07-2009 09:36 AM |
gitarsko pojacalo | gricko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 19-06-2006 10:24 AM |
Zvucnik za gitarsko pojacalo | sixstringer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 17-01-2006 10:17 AM |