|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Moderator
|
![]()
tachno sam znao da ce to da se desi.
napush od ljudi koji nisu ni poslushali album.. samo me interesuje, jednoga dana kada ga poslushaju da li ce biti LJUDI pa reci iskreno shta misle.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
da mi nesto smeta rekao bi , a slusam ga vec 2 nedelje kao mp3 faze antifaze ... wtf ??? jel zbog toga slusamo nova izdanja ?... klasican yello zvuk ... nema previse filozofiranja , u svakom slucaju iznenadjenje da se i dalje ne daju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Member
|
![]() Last edited by pecass; 13-10-2009 at 07:18 PM. Reason: New |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Senior Member
|
![]()
Ja poslusao, i evo priznajem ja ovo ne bih umeo da napravim! A i sto bi kad nista ne valja...jedina slicnost izmedju mene i njihove produkcije jeste sto i ja napravim mix u kontrafazi, evo imam i svedoka Idekiusa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#56 |
Member
|
![]()
Za pocetak - nevernici!!!!
![]() http://www.rumski.com/forum/attachme...1&d=1255535102 sto se tice faze na The Expert http://www.rumski.com/forum/attachme...1&d=1255535454 pa nadalje Till Tomorrow http://www.rumski.com/forum/attachme...1&d=1255535454 Noge u sredini ima kolko ocete(kad je ima) 30 godina - Sta reci a ne zaplakati! REMEKDELO!!!!! svi ostali komentari na temu albuma - suvisni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]()
ja nabavio "original" u flac formatu i preslusao bez ikakvih predrasuda kao da se ni u sta ne razumem i zaista mi ni u jednom trenutku nista nije zasmetalo... moooozda mi malo vise "rezi" zvuk u gornjim srednjima nego sto ja licno volim ali je ok
![]() a za faze me zabole, ionako se ova muzika ne slusa na tranzistorima u ratnom okruzenju i super album, super stvari iako su setup-ovi kao vec vidjeni... meni nikad dosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
Jel bi neko od vas bio ljubazan da me pocasti (uputi u pravom smeru) svojom "originalnom" verzijom ovog kontrafaznog, presirokog, bezbasnog i bezveznog sranja od albuma.
Resio sam da batalim muziku pa da onda ko covek userem usi poslednji put ![]() Ima li ko ?
![]() |
#59 |
Member
|
![]()
Ako navratis na Balkan preko Zemuna i Save- a na uscu Dunava imas ga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dieter Miller, Yello u svom studiju.. | DaBear | Razno | 2 | 29-07-2009 10:45 PM |
Vendi strikes back | HeatMan | Pricaonica | 28 | 23-11-2008 06:35 PM |
BACK VOKALI | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 61 | 22-08-2004 11:50 PM |