|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]()
Ehhem......Za 500e mogu da se naprave cetiri superchunka stranica 60cm,dijagonale oko osamdeset i nesto,visine 250cm od kamene vune tezine 120kg/m3.Od iste mogu da se naprave jos dva apsorbera dimenzija 100cm/60cm.Kupe se letvice,srafovi,strech jersey i ostane za par piva.Nije to bas tako lose za pocetak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
|
![]()
Tocno
To je dobar pocetak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Senior Member
|
![]()
Ja bih da sve ljude ohrabrim da krenu da rade akustiku, bez obzira na standarde. Ja sam se 24 godine mucio, dok se nisam pozabavio akustikom (uz pomoc prijatelja), i prosto se ljutim na sebe sto to nisam uradio ranije. Vise vredi od sve opreme jer se ne mucim vise. Jedan paket kamene vune kosta 1550 dinara, uz malo truda, iverice, platna, puno toga se popravi u soundu. Preporucujem da pogledate DVD Mix it like pro, jedan deo se odnosi na akustiku, a to moze svako sam da napravi, ako je vec budzet mali. Ja licno sam angazovao konsultanta i jako puno sam mu zahvalan, jer mi se zvucna slika jako popravila, uskoro cu da okacim slike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Pro Member
|
![]() ... samo da dodam da je to cena za paket u kojem ima 3,6m2 kamene vune debljine 5cm... cisto da znaju ljudi... Pozz
![]() |
#55 |
Senior Member
|
![]()
Pa ne bas ''7'', ovaj Knauf rockwool nosi oznaku L5 i u njemu ima 7,2metara kvadratnih, debljine je 5 cm, po svim eurostandardima je, propusna moc zraka je bas odgovarajuca za studio nesto oko 12 ili 14, i dobro radi posao, provereno, proizvodi se u Srbiji u Surdulici, imaju ga stovarista Kopaonik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]()
Ja bih za superchunkove ipak uzeo t5.On kosta oko 630din po m2 i gustine je 120kgm3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozz
![]() |
![]() |
#58 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ima MIX IT LIKE A RECORD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member
|
![]()
Moguce, ako je to to onda si me ispravio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Pro Member
|
![]()
pa to se i ja pitam dal je to to
da bi znao sta da trazim aj leba ti proveri pa javi pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Akusticka dorada mini studija u potkrovlju | geminni | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 04-07-2009 07:33 AM |
Akusticka adaptacija do 1000EUR | Miha Blaze | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 11-12-2008 06:32 PM |