Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2008, 12:11 AM   #51
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: I prodje prvo vece Pan music festivala...

Hcdefg?

HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 01:34 AM   #52
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

btw, sad tek videh.. koj ce kurac ovo na promociji radova?
Old 01-09-2008, 01:47 AM   #53
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
btw, sad tek videh.. koj ce kurac ovo na promociji radova?
hahahahh. mahinalno... ups,ja se izvinjavam...nek neko od domacina foruma premesti,ako ih ne zimr...
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 01:58 AM   #54
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Quote:
Originally Posted by Heatman
koj ce kurac ovo na promociji radova?
Nemam pojma... Btw, koristi "*" kod reci kojih nema u Vujakliji. Nego, sto se vi ljudi toliko strecate sto je KCN prenosio fest. Ja eto nemam kablovsku, jedva da hvatam neku stanicu osim lokalnih niskih (medju kojima je i KCN ), konacno da ja imam priliku da gledam nesto sto drugi ne mogu, posto je inace obrnuto... Mada koliko sam zainteresovan za TV, nisam ni gledao, da se neko setio, mogao sam jos i da snimim i okacim na youtube...

Fest, ko fest, katastrofa za one pored malih ekrana, jos gore za one koji su tamo u publici, a da ne pricam za one koji ucestvuju. Sve u svemu, treba biti svestan i svojih, ali i tudjih gresaka, sto rece jedan moj drugar, prvo lepo pitas, pa ako nece, fataj za zulufe i primoraj da uradi kako treba. Ako taj nece - hoce kolega...

@Eeva

Sto se tice one nase rasprave, ja iskreno ne mogu da verujem da ti nisi banovana tad, uopste mi nije jasno kako te nije sramota da ista ponovo kucas na ovom forumu i da jos pored svega ocekujes da ljudi pamte neke rasprave (koje su svakodnevnica)... Shalim se, ja sam tad ispao krele jer nisam ocekivao da na forumu ima i novih koji mogu moj napad ironije bez koriscenja smajlija da shvate pogresno, a ti jbg nisi trebala posle toga da me cackas gde sam najosetljiviji... Sto Zoki ("7") napisa:

Baka: pis, maco, pis!
Maca: peace, bako, peace!
Old 01-09-2008, 02:23 AM   #55
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

hahahaha e dexy jes car..

btw, boli me uvo da cenzurishem rechi.. ponekad to radim, al jbg.. nismo mala deca ovde..

a i mala deca vishe psuju od svih nas zajedno, verujte mi.. samo prodjite kroz parkic.. ili je to samo do ceraka..

u sv sl, nema mesta za pretvaranje.. takav sam, psujem ko kochijash.. svi me ortaci me smaraju zbog toga, pogotovo devojka.. al jbg, kad ti je takva cela porodica i stalno si se druzio sa starijima, valjda je to normalno..

da ga j**ebem..
Old 01-09-2008, 04:42 AM   #56
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

evo i ja malo da se oglasim.. sto se mene tice nemam sta da zamerim bilo kome osim sto je malo organizacija garderobe, bekstejdza i sl mogla biti mnooooogo bolja...

sto se tice monitoringa, vise puta mi se pozalio Igor (ortak koji je pevao) da mu nesto fali u monitoringu, da nema dinamiku itd mada je meni sve bilo ok.. nisam uspeo da ga skapiram sta mi prica pa sam mu samo rekao da pusti glas slobodno, da se opusti i da ce sve biti ok.. tripovao sam da je to od treme mada sad vidim da nije jedini... (ja stvarno na bini nisam cuo nista da mi je smetalo).. u svakom slucaju, mi smo prezadovoljni nastupom i iskreno smo ocekivali posle toga da cemo proci, ali smo sve u svemu zadovoljni i zahvaljujemo se organizatorima na pruzenoj sansi...

pozdrav za arthura, heatman-a, eevu (nismo se upoznali nazalost) i maxa!

nadam se da se vidimo i sledece godine

toliko od mene

pozdrav svima!
kVu is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 05:14 AM   #57
master29
Banned

Najzalije od svega mi je sto nisu pustili Vasilov koncert....jbg,samo jedna pesma i the end...Festival ko festival,za pravo cudo i nije bio losh..nisam sve slusao ali ono sto sam cuo je sasvim OK,dokaz da i bez velikih ili ti srednjih imena,moze da se odrzi festival...svaka cast.Malo su mi nelogicne nagrade,npr ako sem ukapirao Ivan sexpress(ako se tako zove)je dobio nagradu od Novinara,da bi u glasanju dobio samo jedan bodJa mu do duse nebi dao ni jedan,ali mi je nagrada nelogicna.
master29 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 05:28 AM   #58
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
Realno,bilo je za ocekivati da ce ovako ispasti,nije bilo dovoljno pripreme (ja licno mislim da je malo neozbiljno za nesto sto ce se emitovati na TV-u da ima samo jednu kratku probu,par sati pre samog dogadjaja,al dobro,ova zemlja je cudo,svi vec znamo to .Znam da se za sve 'ozbiljnije' artiste podrazumeva da vec imaju iskustvo i da im vise od toga ne treba,ali ako je vec festival prikazan kao sansa za neafirmisane,trebalo bi (po mom misljenju) i na njihovu pripremu i potencijalno neiskustvo misliti..???bar toliko da se ne obrukaju javno,kao ja npr. ))
Koliko se secam,slusao sam vasu pesmu privatno,Sale mi je poslao...bese davno,Eva imala si dovoljno vremena da se spremis,ne trazi krivce u organizatorima ili ti organizaciji,jer oni nemaju bas vremena da se spremaju sa svakim interpretatorom posebno.Trebala si da poradis na sebi,ne pevacki posto pevas odlicno,nego psiholoski....ja sam se svega u ovom poslu nagledao i naslusao,pevace koji ne mogu aaaaaa da beknu od treme ili ti vec kakve psiholoske kocnice.Za sledeci festival a fala bogu bice ih,moras se spremiti na svim poljima..Npr,kuci vezbas sat vremena kako trebas da se ponasas na sceni,onda na gotovu matricu(predpostavljam da si je imala)svaki dan po sat vremena upevavanja.....sa Saletom si trebala da poradis 10tak dana sinhronizaciju....mislim kad se pogledate da znate o cemu se radi....ako su vam prateci vokali stajali ko na streljanju,niste ni trebali da ih imate...ali imali ste dovoljno vremena i sa njima da odradite koreografiju...znaci svaki detalj je jako bitan.....Za prvi festival,nista strasno,sad vidite gde ste pogresili...ne moze ni monitoring ni losa organizacija niti bilo sta da vas pokoleba ako ste sto postosigurni u sebe,a samo sa gore navedenim stavkama ste to mogli da budete i ti i Sale...Nema ono idem na festival,ladovina a kad dodje dan,ukenjavanje u gace.Pozz,super pevas i nemoj da se nerviras,sledeci put se vise spremi,ili spremite i to je to.
master29 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 09:47 AM   #59
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

pozz drugarima još jednom, Max, sve kul, samo puno zahvalnosti na sugestijama i strpljenju Nije monitoring bio loš, jedino me iznerviralo što nije bio konstatno dobar i i isti kad su već postojali IDEALNI tehnički uslovi.
Eeva & Sale - definitivno brušenje karaktera (ne rušenje, samo brušenje ) i pečenje iskustva, i meni je puno toga potrebno, a Nemanji naročito.
A za tu logistiku festivala, već je sve rečeno, jebo im ja mater
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 11:01 AM   #60
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Heheh,a mora i neko pogresno da protumaci
Ma neeee,nisam trazila krivicu ni u kome,vec samo objasnjenje,(citaj prethodne postove)...jesam se spremala,i imala sam matricu kod sebe,i pesmu sam uvezbala toliko da sam u svakom izvodjenju imala mozda najvise 6-7 (publici neprimetnih) falseva ukupno u celoj pesmi (sto je 'dozvoljeno' za jedan take) ..nije da sam shvatila festival neozbiljno,pa da kazes da sam se tamo od jednom pojavila ko pala s Marsa...a nisam se bogme ni toliko prepala pa da ne znam sta cu ,kad sam bila na bini...ne znam sto svi misle da sam ja toliki tremaros da se ukipim il pobegnem s bine.ja jesam panicar veliki (pred samo nastupanje) ali kad izadjem,daleko od toga da se smrznem...sada sam samo zvucala sebi lose u trenutku pevanja i to me je smorilo..a zasto se to desilo,ne znam..kao sto rekoh (ko zna koliko puta...),il moje neiskustvo na bini,ili monitoring,ali u svakom slucaju ne smatram to nenormalnim,jer je ipak prvi put...al hvala puno na savetu...

'ako su vam prateci vokali stajali ko na streljanju,niste ni trebali da ih imate...'

jesu li stajali tako?ja ih ni ne videh

mada sto jes,jes, nisu mi trebali prateci,nego mi rekose da je bina prevelika za mene samu () ,i iznenadise se kad rekoh da sama nastupam...cak su mi i nasli 'balerinu Pipi' u slucaju da ostanem bez ikog na bini...pa sam se radije odlucila da sama nekog dovedem,nego placam nesto sto ne znam ni sta je..(ova 'balada' ipak nije za piruete,slozicete se) a bina uopste ne izgleda prazno kad je sam izvodjac na njoj i bilo je vise njih bez igraca,al ajd...

u svakom slucaju,bilo pa proslo,nece biti ni prvo ni poslednje...
ako nas bude sledece god na festu,sad bar znamo sta necemo raditi...a svima vama hvala na saslusavanju,misljenjima i savetima...

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Koliko se secam,slusao sam vasu pesmu privatno,Sale mi je poslao...bese davno,Eva imala si dovoljno vremena da se spremis,ne trazi krivce u organizatorima ili ti organizaciji,jer oni nemaju bas vremena da se spremaju sa svakim interpretatorom posebno.Trebala si da poradis na sebi,ne pevacki posto pevas odlicno,nego psiholoski....ja sam se svega u ovom poslu nagledao i naslusao,pevace koji ne mogu aaaaaa da beknu od treme ili ti vec kakve psiholoske kocnice.Za sledeci festival a fala bogu bice ih,moras se spremiti na svim poljima..Npr,kuci vezbas sat vremena kako trebas da se ponasas na sceni,onda na gotovu matricu(predpostavljam da si je imala)svaki dan po sat vremena upevavanja.....sa Saletom si trebala da poradis 10tak dana sinhronizaciju....mislim kad se pogledate da znate o cemu se radi....ako su vam prateci vokali stajali ko na streljanju,niste ni trebali da ih imate...ali imali ste dovoljno vremena i sa njima da odradite koreografiju...znaci svaki detalj je jako bitan.....Za prvi festival,nista strasno,sad vidite gde ste pogresili...ne moze ni monitoring ni losa organizacija niti bilo sta da vas pokoleba ako ste sto postosigurni u sebe,a samo sa gore navedenim stavkama ste to mogli da budete i ti i Sale...Nema ono idem na festival,ladovina a kad dodje dan,ukenjavanje u gace.Pozz,super pevas i nemoj da se nerviras,sledeci put se vise spremi,ili spremite i to je to.
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules