|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Moderator
|
![]()
Hcdefg?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
|
![]()
btw, sad tek videh.. koj ce kurac ovo na promociji radova?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Fest, ko fest, katastrofa za one pored malih ekrana, jos gore za one koji su tamo u publici, a da ne pricam za one koji ucestvuju. Sve u svemu, treba biti svestan i svojih, ali i tudjih gresaka, sto rece jedan moj drugar, prvo lepo pitas, pa ako nece, fataj za zulufe i primoraj da uradi kako treba. Ako taj nece - hoce kolega... ![]() @Eeva Sto se tice one nase rasprave, ja iskreno ne mogu da verujem da ti nisi banovana tad, uopste mi nije jasno kako te nije sramota da ista ponovo kucas na ovom forumu i da jos pored svega ocekujes da ljudi pamte neke rasprave (koje su svakodnevnica)... ![]() ![]() Baka: pis, maco, pis! Maca: peace, bako, peace!
![]() |
![]() |
#55 |
Moderator
|
![]()
hahahaha e dexy jes car..
btw, boli me uvo da cenzurishem rechi.. ponekad to radim, al jbg.. nismo mala deca ovde.. a i mala deca vishe psuju od svih nas zajedno, verujte mi.. samo prodjite kroz parkic.. ili je to samo do ceraka.. ![]() u sv sl, nema mesta za pretvaranje.. takav sam, psujem ko kochijash.. svi me ortaci me smaraju zbog toga, pogotovo devojka.. al jbg, kad ti je takva cela porodica i stalno si se druzio sa starijima, valjda je to normalno.. da ga j**ebem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Pro Member
|
![]()
evo i ja malo da se oglasim.. sto se mene tice nemam sta da zamerim bilo kome osim sto je malo organizacija garderobe, bekstejdza i sl mogla biti mnooooogo bolja...
sto se tice monitoringa, vise puta mi se pozalio Igor (ortak koji je pevao) da mu nesto fali u monitoringu, da nema dinamiku itd mada je meni sve bilo ok.. nisam uspeo da ga skapiram sta mi prica pa sam mu samo rekao da pusti glas slobodno, da se opusti i da ce sve biti ok.. tripovao sam da je to od treme mada sad vidim da nije jedini... (ja stvarno na bini nisam cuo nista da mi je smetalo).. u svakom slucaju, mi smo prezadovoljni nastupom i iskreno smo ocekivali posle toga da cemo proci, ali smo sve u svemu zadovoljni i zahvaljujemo se organizatorima na pruzenoj sansi... pozdrav za arthura, heatman-a, eevu (nismo se upoznali nazalost) i maxa! nadam se da se vidimo i sledece godine ![]() toliko od mene pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
|
![]()
Najzalije od svega mi je sto nisu pustili Vasilov koncert....jbg,samo jedna pesma i the end
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
MAO
|
![]()
pozz drugarima još jednom, Max, sve kul, samo puno zahvalnosti na sugestijama i strpljenju
![]() Eeva & Sale - definitivno brušenje karaktera (ne rušenje, samo brušenje ![]() A za tu logistiku festivala, već je sve rečeno, jebo im ja mater ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
moderator
|
![]()
Heheh,a mora i neko pogresno da protumaci
![]() Ma neeee,nisam trazila krivicu ni u kome,vec samo objasnjenje,(citaj prethodne postove)...jesam se spremala,i imala sam matricu kod sebe,i pesmu sam uvezbala toliko da sam u svakom izvodjenju imala mozda najvise 6-7 (publici neprimetnih) falseva ukupno u celoj pesmi (sto je 'dozvoljeno' za jedan take) ..nije da sam shvatila festival neozbiljno,pa da kazes da sam se tamo od jednom pojavila ko pala s Marsa...a nisam se bogme ni toliko prepala pa da ne znam sta cu ,kad sam bila na bini...ne znam sto svi misle da sam ja toliki tremaros da se ukipim il pobegnem s bine.ja jesam panicar veliki (pred samo nastupanje) ali kad izadjem,daleko od toga da se smrznem...sada sam samo zvucala sebi lose u trenutku pevanja i to me je smorilo..a zasto se to desilo,ne znam..kao sto rekoh (ko zna koliko puta...),il moje neiskustvo na bini,ili monitoring,ali u svakom slucaju ne smatram to nenormalnim,jer je ipak prvi put...al hvala puno na savetu... 'ako su vam prateci vokali stajali ko na streljanju,niste ni trebali da ih imate...' jesu li stajali tako?ja ih ni ne videh ![]() ![]() mada sto jes,jes, nisu mi trebali prateci,nego mi rekose da je bina prevelika za mene samu ( ![]() ![]() u svakom slucaju,bilo pa proslo,nece biti ni prvo ni poslednje... ako nas bude sledece god na festu,sad bar znamo sta necemo raditi...a svima vama hvala na saslusavanju,misljenjima i savetima... Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kalendar festivala | Danny Lou | Pricaonica | 101 | 04-10-2012 06:45 PM |
Dobro vece svima | stefanradjen | Promocija radova | 24 | 19-07-2009 10:12 AM |
Bolje od mene da se prvo cuje... | sRce | Pricaonica | 4 | 01-04-2009 04:40 PM |
Sa festivala | kVu | Promocija radova | 4 | 10-12-2008 08:30 PM |
prvo izdanje preko bare :) | dfndr | Promocija radova | 13 | 15-09-2007 09:29 PM |