|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Superoperater
|
![]()
Pre par dana je na deponiji Beograda unisteno vise hiljada pari kopija NIKE patika... Pa sad vi vidite koliko je dece moglo da se nanosa istih. Ovako su popunili hektar zemlje djubretom... Zakljucak: Bolje vrabac u ruci nego golub na deponiji
![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Senior Member
|
![]()
Treba mi hitno osmokanalni preamp za snimanje bubnja. Nema se mnogo novaca jer sve ode na ua solo i akg c451b pa me zanima koja je bolja varijanta :SM PRO AUDIO EP84, http://www.thomann.de/gb/sm_pro_audi...4f022d8bcb0492
FOCUSRITE OCTOPRE LE, http://www.thomann.de/gb/focusrite_o...c78a13a2e54977 ili mozda SOUNDCRAFT SPIRIT FOLIO SX, http://www.soundcraft.com/product_sh...?product_id=25 Kapiram da su to sve najjeftinije varijante ali treba mi hitno i jbg... ![]() Ako je neko imao nesto od ovih preampa zanima me misljenje i da li su upotrebljivi uopste. Ili da kupujem trigere... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
i kada bi birao izmedju pre-a ove klase ili triggere, uvijek bi izabrao triggere ne zaboravi onu staru: 50% -svirac+performans 30% -akustika+okruzenje(ambijent) 20% -mic 10% -mic-pre |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
VIP Member
|
![]()
Potpuno si u pravu, narocito sto se takve akcije pokusaja jeftinog snimanja bubnja najcesce i zavrse trigerovanjem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
MAO
|
![]()
ne slažem se za trigere. Ako želiš dobar rezultat, naročito za tvrđi zvuk, svakako ćeš morati da trigeruješ, ali softwerski i to isključivo kao dopunu audio zapisu mikrofona. Od preampa navedenih, nisam slušao nijedan. Ovako napamet glasam za focusrite.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Member
|
![]()
licno ne volim "low end"
kada sam pocinjao sa dj-ingom, "imao sam ideju" da sve probleme reshim nekim gemini-jevim gramofonima i mixetom ali me je cimer mudro posavetovao da to ne kupujem, jer cu na kraju ipak kupiti technics 1210, i neku ozbiljniju mixetu, a da cu na geminiju samo izgubiti kes.... i, probam ja neki low-budget gramofon, mixam malo, pa nakon par dana upoznam neke ozbiljnije ljude, odem kod njih na gajbu, a tamo 1210-ke povezane. kad sam dodirnuo gramofone, sve mi je bilo jasno...... i tako danas sam ponosan vlasnik "blizanaca", namnozilo se tu josh dosta opreme, a tek je u planu gro stvari..... elem, ako mislish da se ozbiljno bavish necim, i da zvucish ozbiljno, treba ti i ozbiljna oprema... moze low end da "zavara stomak" (ili ushi) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Pro Member
|
![]()
@kixns, da si pratio thread od pocetka, uvidio bi da si pogrijesio
![]() btw, dobrodosao na forum! |
![]() |
![]() |
![]() |