![]() |
#51 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
vec deset godina medjutim uskoro se selim u vrnjacku banju pa bi da tu pricu sa monitorima redim pre no sto odem pozz retroman me je zvao da slusam kutije ima li jos kandidata? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
mene si koliko se secam davno pitao za tascame , u svakom slucaju dodji barem na kafu ili neki drugi osvezavajuci napitak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Pro Member
|
![]()
Joj
![]() bio sam u nekim nadljudskim akcijama pa sam i zaboravio gde sam sta obecao moze sutra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Moderator
|
![]() Quote:
boldovano - upravo o tome se radi.. a7 se dere a nishta ne kaze.. crveno sa plavim ne ide zuto, koliko ja znam mackie rade japanci... pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
MAO
|
![]()
mackie rade ameri, a proizvodi se u PRC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
moze moze sibam ti na pm broj telefona ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
Bio sam juce, oko cela tri sata sam slusao mackie 624.
Mogu da kazem da kutije opasno sviraju , pogotovo za rock, i za electro... Recimo pustio sam bio Pink Floyd -Welcome to the machine(sa audio diska) I zvucalo je brutalno.... poneo sam bi oko 15 diskova razne muzike...od etna ...preko monaskog pojanja .....pa do metala i alternative.... e sad kutije jesu malo tvrdje ...tj. oshtrije.....ali ...sviraju.....jako dobro trpe glasnocu... cak mislim da su dosta brutalni zvucnici.. imaju dobar bas, e sad dal je nabudzen ne znam..... Danas sutra idem da slusam A7 pa cu da odlucim Generalno svideo mi se mackie.......jedino sto je malo tvrdji zvucnik...oshtar..malo bezlican e sad ne znam ta bezlicnost se valjda trazi od monitora pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Pro Member
|
![]()
Evo da ne bi kucao ponovo pejstovacu ovo sto sam odgovorio u privatnoj poruci ....pozz svima
Re: monitori? Evo bio sam dava zadnja dana kod dva lika sa foruma i... slusao sam danas A7 a juce mackie hr624 Sta da kazem taj BM5 stvarno ga je milina slusati ali kazu da na njemu sve zvuci lepo te da stoga nije bas zgodan... Medjutim adami i mackie su dosta brutalni i ostri zvucnici Na adamu su visoki daleko bolji nego na mackie, dok se na mackie srednji lepse cuju zapravo prijatnije... nekako mozda kao da adam ima mali bump negde na srednjim, ali adam je dosta prirodniji zvucnik od mackie....nekao ima licnost....dok je mackie malo bezlican.... slusao sam pesmu od pink floyd ...welcome to the machine.....koja ima brutalno puno sinteva i srednjih tonova ...tu se na adamu cuje brutalno....dok je na mackie malo prijatnije... i jedni i drugi su idealni za rock , s tim sto je adam prirodniji......i na adamu se recimo etno bolje cuje ...tambure , kavali i tako to inace i jedne i druge kutije su dosta ostre tvrde neki kazu da je to prednost jer kazu da je to zato sto su dosta realni... ipak zna malo da zamori usi, ili je to mozda zato sato ja nisam navikao na njih.... medjutim sto se visokih tice adami su klasa za sve druge basevi su dobri na oba cak mozda malo na adamima bolji iako su malo manji...medjutim adame sam slusao u gluvoj sobi....a mackie u polugluvoj.... i tako ja cu verovatno adame eto pozz p.s. Danas ili sutra idem kod RM-a da cujem jos par kutija pa cu preneti utiske! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Moderator
|
![]()
neverovatno je kako adamov art tweeter ume da zavara ljude.. i ja sam se, veruj mi, lozio na p22 ranije kad sam shljakao neshto malo na njima.. al posle kad sam opet chuo te tweetere (na p11tici), jednostavno, nije to to.. veruj mi, na adamu sve lepo zvuchi, ali kad ti neshto lepo zvuchi na mackie-u, onda si sigurno ubo mix.. shto se bash tih visokih tiche, razmisli.. doobro razmisli..
ako ti monitori daju mnoogo bassa, shta to znachi kakvi ce miksevi biti na drugim sistemima? bez bassa.. osim ako se ne naviknesh i ne nauchish njihove prednosti i mane.. povuci paralelu.. btw, mackie en volim neshto preterano (umeju da mi budu dosta neprirodni i muljavi ponekad), ali su jako dobro reshenje.. i chuo sam izuzetne mixeve radjene na njima, koji su se verno preneli na svaki drugi sistem.. (necu da imenujem, ali ta osoba ce se pronaci) :P ![]() eto to bi ti bilo moje skromno mishljenje, a ti ako si vec odabrao shta cesh uzeti, nemoj nas pitati ubuduce.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|