Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2008, 05:49 PM   #51
milos
Pro Member

milos's Avatar

Default Re: Jmj U Bg!

da da Belinda Bedekovic
http://www.belindabedekovic.com/
Ja se makar ponadao neko kolce da ce da odvali kako je krenuo sa trilerima
milos is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 06:08 PM   #52
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
SumAnuT is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 06:14 PM   #53
fischek
Senior Member

fischek's Avatar

uhvatio ga ortak (koji komunicira s njim sve vreme) posle koncerta, pa je opet rekao da se vraca u Beograd sledece godine da napravi jos veci koncert; ima 3 klipa ukupno

fischek is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 06:24 PM   #54
Aleksandar Filipovic
Member

Aleksandar Filipovic's Avatar

Quote:
Originally Posted by milos View Post
Najjaci mi bio onaj lik sto se na pocetku koncerta tamo negde levo na tribinama posteno proderao
Ta pijana budala je sedela upravo pored mene. Srecom, lik je izasao na pola koncerta(valjda je otisao po pivo) i vise se nije vracao. Inace, zaista je vredelo doci na koncert.Zvuk jako dobar,vizuelno sve svedeno na pravu meru(nista prebudzeno),a malo "divljanja" na Thereminu je lako oprostiti.Covek je ipak deo muzicke istorije.Ako nista drugo lepo je bilo videti i cuti onu gomilu analogije na jednom mestu. Svirka od 1h 15minuta(sa dva bisa) ostavlja prostor za razne komentare.Prvi su da je JMJ "odtezgario" svirku,a oni drugi da smo previse naviknuti na megalomanske trosatne "spektakle" uglavnom domacih "zvezda".S' obzirom da je koncert poceo sa skoro sat zakasnjenja,bar meni je sve to trajalo sasvim dovoljno.Do karte sam jedva dosao,jer je tri dana pre koncerta sve rasprodato,a eto sinoc se videlo da kompletan "gornji prsten" Arene nije ni pusten u prodaju.
Aleksandar Filipovic is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 06:27 PM   #55
fischek
Senior Member

fischek's Avatar

Quote:
Originally Posted by Aleksandar Filipovic View Post
Svirka od 1h 15minuta(sa dva bisa) ostavlja prostor za razne komentare.Prvi su da je JMJ "odtezgario" svirku,a oni drugi da smo previse naviknuti na megalomanske trosatne "spektakle" uglavnom domacih "zvezda".:
Pa moze da bude iznenadjen samo neko ko apsolutno nije upoznat sa konceptom cele turneje, odnosno *novog* albuma. Oni na celoj turneji sviraju samo Oxygene od pocetka do kraja - live. I to je to. Jedan ceo album. Nama je odsvirao jos i 2 bisa tako da...sto se mene tice sve ok.
fischek is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 06:32 PM   #56
Aleksandar Filipovic
Member

Aleksandar Filipovic's Avatar

Kao sto rekoh, i za mene sasvim OK.
Aleksandar Filipovic is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 09:52 PM   #57
MilTon
Member

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
Ne znam sta bih rekao, ja sam se smejao kao budala tamo mislio sam da ce da nas izbace ...

Ona drndanja su mi bila masu smesna, a osim tih drndanja i na momente muzike i nije bilo nista zanimljivo, bar za mene.
Ono je, kapiram, za ljude koji ne slusaju elektroniku, pa da cuju sta se radi sa efektima, ja sam se tih efekata naslusao sit ...

Lik ili je masu detinjas pa skakuce po bini u fazonu jeee bas je super ili se ponasao kao tezgaros i lozio masu kao ajmo ruke gore, skuter fazon
Na to sam se takodje posteno ismijao

Onaj instrument sto se svira rukama je banja pitam se zasto ne prave jos uvek takve instrumente
E znao sam da ce neko ovako da iskomentarise... Cuj, drndanje. Ti si se tih efekata sit naslusao? A gde to, leba ti? Ne mogu da shvatim ovdasnji mentalitet da mora po svemu da se posere. Covek je svirao album Oxygen, jedno od remek dela moderne elektronske muzike, na kome su mnogi od nas starijih odrasli (moj prvi singl koji sam kupio). I to za sve pare! Dosao sa originalnim instumentima i odsvirao sto je i obecao. Meni je to bio vrhunski dozivljaj, mnogo vise nego da je palio lasere i neone po Beogradu. Karakter ovog koncerta je bio da se da omaz njegovom najvaznijem albumu i to smo dobili krajnje posteno. A to sto je covek normalan, i pozeli da se jos uvek raduje sa publikom, mogu samo da mu zavidim, u njegovim godinama i sa milionima ploca koje je prodao. A ti se samo smej... Niko vise nema postovanja prema velicinama...
MilTon is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 10:10 PM   #58
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

nisi ga dobro skontao , daleko od toga da barem ja njega ne postujem cak sta vise tu je ako ne i malo veci od kraftwerka i vangelisa (o tome drugom prilikom) ali mislim da je ta solaza malo stvarno dugo trajala , ja korektno nemam ni jednu jedinu zamerku na njegov koncept niti dal je bio digitalni/analogni sint , ja sam prvenstveno dosao zbog muzike a tek posle koji su sintovi bili i da li je furao midi ili ne ali kao sto rekox covek tj ekipa je odlicno odsvirala koncert , i mislim da smo medju privilegovanim sto je odradio cak 2 bisa !

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 10:17 PM   #59
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
nisi ga dobro skontao , daleko od toga da barem ja njega ne postujem cak sta vise tu je ako ne i malo veci od kraftwerka i vangelisa (o tome drugom prilikom)
E od Vangelisa bogme nije, al o tome cemo drugom prilikom
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 10:21 PM   #60
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

dobro , evo licnog verbalnog duela u crnoj kuci 13 sad u subotu 15-og novembra start od 22h :P

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules