Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-08-2008, 07:04 PM   #51
master29
Banned

Default Re: Operaciju Trijumf

Quote:
Originally Posted by Wookee View Post
S. A Milica je od "dobrotvora" dobila pesmu za izvesnu sumu. Zasto joj ta osoba, na osnovu njenog talenta nije dala dzabe?
Mislim da se razumemo...
Slusaj sine,razumeli smo se totalno kako treba,jos mnogo mora moras da preplivas i jos mnogo kilometera da prodjes da bi mogao da bilo sta komentarises,na osnovu par svirki koje si odradio je apsolutno bezveze da komentarises.Vidi sad i ovako!!!!!Milica je kompletno sve dobila dzabe,ne od dobrotvora nego od mene,ja na to imam apsolutno pravooooo usput,platila je aranzman,muzicare i pratece vokale.......iskreno bi mi bilo jako zao da udje u tu kucu sa vama zajedno....na osnovu ovakvog komentara...vidim da joj zavidite...usput imala je vecu tremu u studiju nego vi svi zajedno na trijumfu(veruj mi na rec)nego jednostavno uvek prodju oni koji imaju vise srece.....tako da ovo sto sam cuo nije pljuvanje i nikakva gorcina,samo ne mogu da verujem da su doktori pre operacije ubili pacijenta....znaci odabir katastrofa,ljutili se vi ili ne.to je moje misljenje.pozz
master29 is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 07:20 PM   #52
Wookee
Junior Member

Hmmm... Vidim da se strasti zahuktavaju... Muzicare i pratece sam ja mogao da joj obezbedim dzabe, a verovatno i ti... Ja bih voleo da Milica udje, jer mislim da time moze mnogo vise da dobije nego jednom pesmom... Pokusao sam da stavim do znanja da ste pogresili u proceni ranije i da ljudima odgovorim na nesto sto ih mozda interesuje, kao neko ko je UPUCEN... Ali vidim da neko ima problem sa sukobom misljenja, a to se, cini mi se, zove sujeta... Kroz svoje malo iskustvo, naucio sam da je u zivotu lakse bez toga. Nisam ja kriv sto ucim brze od drugih. Ne ljuti se, nisam imao nameru da vredjam, vec sam ti stavljao do znanja da svako po svojim kriterijumima bira, i za svoje pare dobija ono sto zeli. Ja sam jednom prilikom dobio singl za dzabe... Mislim da nema potreba da kazem na sta je to licilo... Zato, ako joj mislis dobro, brani je njenim kvalitetom, a ne manama drugih... To je profesionalnije. Jer ona treba da bude nova generacija pevaca... A ne ovaj Grand ogovaracki sljam. Nadam se da shvatas da je iza mojih reci dobra namera. Ako ne... Onda jos jace zelim da Milica udje u kucu, da ne bi saradjivala sa likovima koji ne vide dalje od sebe.
Wookee is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 07:31 PM   #53
master29
Banned

Koje pratece si mogao da obezbedis???Maru iz donjih popovica????Daj sine ne pricamo o istoj kategoriji,ti koji njoj pevaju ce ti biti u ziriju pa ih obezbedi sebi dzabe za prolaz.Taj tvoj singl nikada nisam ni cuo...bogami do malopre ni za tebe,dok nisam video kako si sjajno interpretirao pokojnog tosetaNema ovde kompleksa niti bilo kakve sujete ja sam izneo svoje misljenje i svoj stav....nisam zeleo nikoga da povredim samo sam rekao da je to mnogo losije od ocekivanog,ja sam mislio da ce te ujedati a vi svi zajedno cveti majtanovic niste do kolena...kako ona nije imala problem o kome ti pricas????Ista vam je produkcija isti ziri pa ti razmisli cije ce te vi topovsko meso biti????Ali ne vidim vam neki dugi opstanak u toj operacionoj sali izuzev ako niste neki sasa curcic pa vas narado zavoli na neku drugu foru i pricu...izvini nicm ne zelim da te povredim ali takvih kao u operaciji trijumf ima na svakom cusku u ovoj zemlji.....nema tu niceg da te izuje iz cipela ako me kapiras..prosek i ispod proseka....zato vi igrajte,skacite i zelim vam sve najbolje
Old 19-08-2008, 07:45 PM   #54
Wookee
Junior Member

Prvo, hvala na komplimentu... A sto se tice Cvete, Mirko Vukomanovic, cija je ona miljenica je rekao da smo tri puta jaca ekipa nego Idol... Verujem da zna o cemu prica. Isto tako, vec sam rekao da ne znam kako ce to na kraju ispasti, i ko ce uopste u kucu uci. Samo sam rekao da vecina potencijalnih ukucana nema nikakvu podrsku. Sto se tice pratecih, da li ime znaci klasu? Veruj mi... Doveo bih ti devojke koje ujedaju kako pevaju... Mene ziri ne brine... Ja se trudim da budem sto bolji, i nadam se da ce me TO nekuda u zivotu odvesti. A singl... Naravno da nisi cuo za njega... Snimiti ga, ne znaci uraditi nesto. To je najlakse. A sta posle? A nisi mogao da cujes ni za mene, jer sam oduvek pevao po kaficima za mali broj ljudi, jer nisam pristajao na kompromise u zivotu, i nisam hteo da pevam svasta... Topovsko meso ili ne... Reklamu nekako moras da platis. Para nemam. Znaci, ako moram da budem zatvoren i sniman ceo dan i noc... So be it... Nadajmo se da ce ovo biti bolje od Idola. Nasoj sceni je to neophodno.
Old 19-08-2008, 07:53 PM   #55
master29
Banned

Quote:
A nisi mogao da cujes ni za mene, jer sam oduvek pevao po kaficima za mali broj ljudi, jer nisam pristajao na kompromise u zivotu, i nisam hteo da pevam svasta...
Zar nisi sam sebe demantovao ovim postom?????Sadas pevas svasta,ako ti daju i Maru iz Drvara ces pevati....veruj mi

Quote:
Topovsko meso ili ne... Reklamu nekako moras da platis. Para nemam. Znaci, ako moram da budem zatvoren i sniman ceo dan i noc... So be it... Nadajmo se da ce ovo biti bolje od Idola. Nasoj sceni je to neophodno.
Vidis izmedju ova dva dela tvog pametnog posta koliko si sam sebe demantovao.....kao nisi pristajao na kompromise pa onda bi i zatvoren pevao citav dan,.......zar to nije kompromis????Pevaces sve sto ti kazu,radices apsolutno sve sto oni pozele...koliko samo nisi upucen.zao mi je...i ako budes ovako dvolicne komentare davao veruj mi brze ces iz kuce nego sto si i usao...pozz
Old 19-08-2008, 07:57 PM   #56
master29
Banned

I brate POJMA NEMATE to je moj stav,bar jedno 50toro iz mog okruzenja znam sto mogu da vas pojedu za dorucak....necu da se vise smaram rekla,kazala...POJMA NEMATE to je moje misljenje.....nisam ja Milicu postavio vas da degradiram,samo sam stavio kako devojka peva a vi sto ste se nasli isprozivanim jer ste svesni da joj niste do kolena to je samo vas problem.....jos jednom ti kazem....zelim vam svu srecu jer u ovoj zemlji najbolji nikada nisu ni bili najpopularniji tako da imate svu moju podrsku...pozz
Old 19-08-2008, 08:05 PM   #57
master29
Banned

Quote:
Prvo, hvala na komplimentu... A sto se tice Cvete, Mirko Vukomanovic, cija je ona miljenica je rekao da smo tri puta jaca ekipa nego Idol..ajmo se da ce ovo biti bolje od Idola. Nasoj sceni je to neophodno.

Kolika mu je miljenica ni Cd koji joj je obecan joj nije uradio,pa sada radi kao voditeljka neke lokalne televizije......Velika mu je ljubimica vidi se za ovih par godina koliko je uradio za njeno bolje,,,pozz
Old 19-08-2008, 08:08 PM   #58
Wookee
Junior Member

Vidim ja da ti ne razumes... Toga sto ja nisam hteo da pevam, ovde nema... Sta god da mi daju, otpevacu. Jer ja sam pevac, i to mi je posao. Pa cak i ako mi daju narodnjake, otpevacu. Onoliko dobro, koliko mogu... Ali ne zato sto mi neko gura lovu u gace, vec zato sto tamo idem da pokazem ko sam i od cega sam napravljen. To sto mi oni zadaju nije muzicka zelja nekog krimosa, vec zadatak koji su ti postavili, da bi ocenili kolike su ti mogucnosti. Ti imas veliki problem... Sve gledas kroz prvi utisak koji si stvorio jos pre nekog vremena, i mislis da mene mozes da dovedes u pitanje izvlacenjem iz konteksta mojih izjava... Prijatelju, ili da te zovem cale, posto me oslovljavas sa sine... Ja govorim razumno a ne iz revolta kao ti... Poslusaj me. Sagledaj situaciju ponovo. Kao i svog sagovornika. Ako to ne uradis, moze se desiti da se diskreditujes. Ja nisam pevac koji je bezao iz skole da bi pevao u kafani. Ja sam intelektualac, koji se posvetio muzici kada je za to stekao uslove. I sve sto sam zaradjivao tom beskompromisnom svirkom, davao sam na casove, opremu i ulagao. Ovo je prilika da to pokazem, i nadam se da ce mi se konacno bar deo toga vratiti.

Last edited by Wookee; 19-08-2008 at 08:11 PM.
Old 19-08-2008, 08:11 PM   #59
Wookee
Junior Member

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Kolika mu je miljenica ni Cd koji joj je obecan joj nije uradio,pa sada radi kao voditeljka neke lokalne televizije......Velika mu je ljubimica vidi se za ovih par godina koliko je uradio za njeno bolje,,,pozz
Pa ona po mojim standardima i nije neka pevacica... A i stil joj je krsh. Imitatorka. Ja se ne nadam pobedi, albumima, velikoj lovi... Nadam se reklami. A to je zagarantovano. Posle cu lako. Nisam nesposoban.
Old 19-08-2008, 08:14 PM   #60
master29
Banned

Quote:
Ja nisam pevac koji je bezao iz skole da bi pevao u kafani. Ja sam intelektualac, koji se posvetio muzici kada je za to stekao uslove. I sve sto sam zaradjivao tom beskompromisnom svirkom, davao sam na casove, opremu i ulagao. Ovo je prilika da to pokazem, i nadam se da ce mi se konacno bar deo toga vratiti.
Intelektualac,pevac sa stecenim uslovima

Evo ja sam totalno ne skolovan,bezao sam sa casova...pevao kriminalcima i od njih kupio studio,stan i zaradio milione.Zbog toga sada siljim ku..c..jebiga.Sorry skolovani covece,nisu te nesto iskolovali..nazalost
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules