|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Ivan Lekic
|
![]()
mmmm vrlo lepo .. i razlicito .. bravo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Imash KSP? Bravo ![]() Eventide i Lex i Tc u jednom za male pare....a radi!!!
![]() |
![]() |
#53 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Pro Member
|
![]()
Daj jos koji primer za KSP8.....
![]()
![]() |
#55 |
SuperModerator
|
![]()
Mandrak nema KSP8, nego klavijaturu Kurzweil K2600, koja u sebi ima KDFX procesor koji se moze naci i u KSP8, Rumour, Mangler... a sve te sprave su nastale kad su ljudi provalili da je efekt sekcija od k2600 brutalna, svi su je ranije ganjali na AESEBU iz keyboarda, pa su lepo napravili efekt boksove kome se svidja da moze pod misku malo, a ne k2600 sa 28kg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() mene interesuje zbog k2661...... ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
SuperModerator
|
![]()
ooo welcome to da club
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Senior Member
|
![]()
Nemam KSP8 u rack varijanti ali su isti algoritmi u kdfx sekciji od k 2600.... samo da bi koristio taj interni fx moram wave spržiti na cd i importirati u k 2600 da bi mogao šarafiti po parametrima kdfx-a, naravno za one stvari koje kurzweil nema u svojim internim bankama.Nadam se da cu poslije nove godine uspjeti konacno naruciti dadat 26 opciju da mogu preko adata vozit 4 stereo buss fx i preko nuenda send -return i da sam miran.
Slušao sam KSP 8 kod frenda u studiju i mogu reci da su to identicni algoritmi s time da ksp8 ima još dodatnih stvari koje meni i nisu najpotrebnije.... na momente se cuje karakter i tc-a i lexicona, vrlo zanimljiva sprava i vani se da nabaviti po jako pristojnim cijenama.
https://web.facebook.com/MEDIA.CREATUS/?fref=ts Last edited by mandrak; 20-12-2007 at 08:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
mod?rateur analogue
|
![]()
imao sam svojevremeno jedan maratonski demo session sa 480L, 6000, Orville i KSP-8.
KSP-8 ima modulacione sposobnosti koje su zavidne, i po modularnosti podsjecaju na neke od eventide-a, medjutim njihov karakter a i kvaliteta nisu u rangu eventide-a. barem meni. sto se tice plate-a halla, nasjlicnije mi je zvucao "realnom" TC-u. mislim da nema klasik Lex karakter ili nesto a la Orville "alien space" mega plate... u biti Kurz ima nesto svoje.. sto je mozda i najzanimljivija opcija. kako vrijeme prolazi sve vise se okrecem ovim nerealnim reverbovima.. mislim da cu prodati 4000. jer mi projekti vise trebaju ovo drugo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
MAO
|
![]()
ja bi to rado kupio
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Reverbi! | korenjak | Audio Software | 80 | 23-10-2008 12:41 PM |
Sonar vs ostali | allegrosteva | Audio Software | 23 | 16-04-2008 01:31 PM |
Sample Rate Conversion (SRC) testovi | kejkz | Audio Software | 7 | 20-12-2006 08:33 AM |