|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ali, koliko ja znam, Logic7 je extra stabilna prica, prepuna opcija i, realno, prosecan korisnik jedva da iskoriscava 30-40% mogucnosti programa. Naaarocito Logic-a!!! Pozdraw!!! ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Member
|
![]() Quote:
Od grafickih sam probao Nvidia 7300gs i radi u rez.1024x786 i nema daul screen Isto vrijedi za Asus 1650 pro.Ovo je sve bez nekog posebnog Tweekinga ,samo ubacim instalacijski DVD i instaliram OSX sa natit driverima sto za nvidiu sto za ATI.Pretpostavljam da je bilo velikog napretka u posljednja 2 mjeseca i za ostale graficke karte ,ali nisam pratio.Ovaj instalacijski DVD koji ja imam skinut je sa insanely foruma i zove se nesto MAc OSX86 jas .10.4.8 za intel i Amd (nije bas ovako ali to je to). Sleep jos uvijek nisu rijesili kao i vrijeme koje pokazuje razliku u 2 sata u odnosu na XP ukoliko imate dual boot. Sto se tice ploca to sam vise figurativno naveo Asus misleci na chipsete i ostali protokol koji je 90% ako ne i vise isti kao i kod standardnog PC. U svakom slucaju Logi Pro 8 radi sa mbox2 karticom i to mi je najbitnije kod OSX-a ,a inace bi ga tako rado formatirao i vratio se na dobri stari XP koji me nije prodao ni 4 puta.Navika je cudo moze OSX biti stabilniji 16 puta ali me zaboli glava od njega nakon 10 min ![]() ![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#54 |
Pro Member
|
![]()
Samo da vas obavestim da Leopard od sada ima i za hackitosh varijante
![]() Poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi budite za pocak obazrivi sa Leopardom, evo http://www.macmusic.org/news/?lang=en
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Member
|
![]()
da li ima istine u tome da procesori na apple racunarima drugacije funkcionishu i da je zato sabir zvuka kod pravog meka bolji,
mislim pripremam se da pravim jednog hackintosha a ortak mi ovo navodi, kao ne moze da se poredi OS-X na PC-u i Mac-u molim vas ima li osnova za ovako neshto tvrditi??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Vibrator
|
![]()
pozdravi ortaka, isti je procesor, isti os, nema razlike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Member
|
![]()
pa taj fazon, ni meni nema logike
hvala u svakom slucaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
|
![]()
Mene licno zanima kako rade stare aplikacije (kompajlirane za Gx procesore) pod OSXom na Intelu>? Kako taj emulator odradjuje posao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
banned
|
![]()
Zavisi koja vrsta aplikacije je u pitanju. Programi koji rade u realnom vremenu su neupotrebljivi, dok npr. programi tipa word procesora ili jednostavnih izvrsnih programa rade dosta dobro. Ima i dosta programa koji ne rade uopste, a tu spada i veliki broj au plagova. Inace, taj emulator se zove Rosseta.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio Druga Maca Feb1988 Awacs & DaBear | DaBear | Razno | 36 | 14-03-2009 06:52 AM |