Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Slobodan Marković

Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija....

Thread Tools Display Modes
Old 13-07-2007, 05:01 AM   #51
RAJKO
Member

RAJKO's Avatar

Default Re: Malo o sebi, mada nerado.

Slobo HVALA na ovim recima,znam da zaista tako mislis I time mi to jos vise znaci.
Otisao sam prvenstveno jer nisam zeleo dete da lisim karte vise u zivotu-mislim na americke papire-nije mi bilo lako da prelomim,jer znas i sam da sad pocinjem iz pocetka.
Hvala tehnici pa ce mo ipak biti blizu,a i covek odakle god da se vrati jednog dana vraca se bogatiji znanjem i iskustvom,a to je jedino sto ce uvek biti nase.

Veliki pozdrav
RAJKO is offline  
Old 13-07-2007, 01:06 PM   #52
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Malo o sebi, mada nerado...

HeatMan is offline  
Old 14-07-2007, 10:37 PM   #53
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Rajko, ako ikako mozes, vrati nam se, potreban si nam SVIMA, i kao LIK, pravi, hriscanski, entuzijasticki, human, a zatim i naravno kao VEEELIKI autoritet na PRO - AUDIO sceni. Nema ti zamene ovde, koliko ja znam, a bar o tome dosta znam...Nema potrebe da objasnjavam ko si, sta si, oni koji te znaju, znaju i o cemu pisem, a ima ih dosta...Svi smo mi zrtve naopake skale vrednosti, koju nam je nas dragi bivsi vodja ostavio, izbila su na povrsinu razna g...a, a ono sto valja i vredi je potisnuto, ili jos gore oterano,
Ja sam vec u godinama (50+) kada vise ne razmisljam mnogo o nekoj "svetloj buducnosti" ali pred tobom ima svetlosti na kraju tunela...
Slowstar,o kome se radi?nisam upucen...
zmaj is offline  
Old 14-07-2007, 11:09 PM   #54
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by RAJKO View Post
Slobo HVALA na ovim recima,znam da zaista tako mislis I time mi to jos vise znaci.
O

Veliki pozdrav
Meni izgleda kao da te predlaze za sledeceg gosta foruma
Old 15-07-2007, 12:12 AM   #55
sRce
Pro Member

sRce's Avatar

Sto da ne. Ja coveka nepoznajem... ali ako ga poznaje gosn Sloba i drugi i ako mislite da covek ima sta pametno da kaze i da se ponesto nauci od njega... svakako glasam ZA...
sRce is offline  
Old 15-07-2007, 02:04 PM   #56
slowstar
Pro Member

Evo, da razjasnim, mada vecina zna...
Radi se o Radovanu - Rajku Maricicu, snimatelj i jos vise NAJTALENTOVANIJI I NAJSPOSOBNIJI maintenance engineer koga sam ikada upoznao, a upoznao sam ih dosta, i ovde i 'napolju'...
Ne zna se broj njegovih fantasticnih intervencija na projektovanju studija u elektronsko-ergonomskom smislu, kablazi, postavci, shemi, ITD, a jos vise je ucinio na polju popravke NEMOGUCIH kvarova na najprofesionalnijim i najzescim spravama kao sto su Focusrite (plavi, crveni, a ne samo platinum)
Digidesign, Neve, Amek, SSL, EMT, Pultec, Avalon, Massenburg, Crane Song,
stade mi mozak od broja "velikih igraca" a one manje kao sto su Yamaha, Behringer, SPL, Joemeek, TF PRO, Roland, RME, i ko zna sta, DAKLE NEMA SPRAVE kojoj je nesto falilo, ili bila unistena, kao sto je kod mene sa nekim spravama bio slucaj, a da on nije u potpunosti sredio, cak i ono sto bi vecina drugih otpisala kao nepopravljivo.Osim neverovatnog poznavanja pro audio tehnike, tu je nesumnjivo i ogroman prirodni talenat, on bukvalno 'razgovara' sa spravama.Pored toga, kao covek je bukvalno hriscanin u najboljem smislu te reci. Nazalost mnoge "zveri" su ga iskoristili, ne plativsi mu, i ne ceneci dovoljno njegov trud po sistemu "dodjem ti" i mnogo su ucinili da on ucini ovaj tezak korak
na koji se nije nimalo lako odluciti...ukratko MNOGO SMO SVI IZGUBILI NJEGOVIM ODLASKOM...
Old 15-07-2007, 02:29 PM   #57
perun
Pro Member

perun's Avatar

Ono sto ja, kao prijatelj znam, to je da ce Rajko tamo gde je morao da ode, naciniti one najbitnije, svakako krupne korake! Tamo se takvi ljudi cene, tamo su potrebni, a obzirom ko je i odakle dolazi, i koliko iskustvo i znanje nosi sa sobom, sigurno nece ostati ravnodusni na to kakav je covek i znalac, cak ni oni najljuci kapitalisti naviknuti na hladan, varilachki odnos u Americi.

Rajko, ja sam ti pozeleo da se ne vracas skoro, ako ne ostvaris "onaj san"! Samo rokaj!!!

Pozdrav, brate moj!

P.S. Pozovite coveka za gosta, mnogo toga korisnog i pametnog moze da vam/nam isprica! Jos sada i iz "druge", overseas perspektive.
perun is offline  
Old 15-07-2007, 05:27 PM   #58
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Evo, da razjasnim, mada vecina zna...
Radi se o Radovanu - Rajku Maricicu, snimatelj i jos vise NAJTALENTOVANIJI I NAJSPOSOBNIJI maintenance engineer koga sam ikada upoznao, a upoznao sam ih dosta, i ovde i 'napolju'...
Ne zna se broj njegovih fantasticnih intervencija na projektovanju studija u elektronsko-ergonomskom smislu, kablazi, postavci, shemi, ITD, a jos vise je ucinio na polju popravke NEMOGUCIH kvarova na najprofesionalnijim i najzescim spravama kao sto su Focusrite (plavi, crveni, a ne samo platinum)
Digidesign, Neve, Amek, SSL, EMT, Pultec, Avalon, Massenburg, Crane Song,
stade mi mozak od broja "velikih igraca" a one manje kao sto su Yamaha, Behringer, SPL, Joemeek, TF PRO, Roland, RME, i ko zna sta, DAKLE NEMA SPRAVE kojoj je nesto falilo, ili bila unistena, kao sto je kod mene sa nekim spravama bio slucaj, a da on nije u potpunosti sredio, cak i ono sto bi vecina drugih otpisala kao nepopravljivo.Osim neverovatnog poznavanja pro audio tehnike, tu je nesumnjivo i ogroman prirodni talenat, on bukvalno 'razgovara' sa spravama.Pored toga, kao covek je bukvalno hriscanin u najboljem smislu te reci. Nazalost mnoge "zveri" su ga iskoristili, ne plativsi mu, i ne ceneci dovoljno njegov trud po sistemu "dodjem ti" i mnogo su ucinili da on ucini ovaj tezak korak
na koji se nije nimalo lako odluciti...ukratko MNOGO SMO SVI IZGUBILI NJEGOVIM ODLASKOM...
ukratko: da bi opstao ovde, morash biti govno.
HeatMan is offline  
Old 26-07-2007, 01:19 AM   #59
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
ukratko: da bi opstao ovde, morash biti govno.
Nemoras bas biti govno! Sloba je jedan od od ljudi koje sam upoznao u ovom gradu koji "ne da nije govno"!
LACKY is offline  
Old 28-07-2007, 10:43 AM   #60
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

O Da .....ja sam za *** RAJKA ZA GOSTA****

tko zna ...Rajko je talentiran i sposoban....jos samo da u americi ulovi prave kontakte....mislim da tamo moze biti u vrhu gl.industije jer takav strucnjak kao on ne naleti amerima svaki dan....
roginator is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules