|
Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Member
|
![]()
Slobo HVALA na ovim recima,znam da zaista tako mislis I time mi to jos vise znaci.
Otisao sam prvenstveno jer nisam zeleo dete da lisim karte vise u zivotu-mislim na americke papire-nije mi bilo lako da prelomim,jer znas i sam da sad pocinjem iz pocetka. Hvala tehnici pa ce mo ipak biti blizu,a i covek odakle god da se vrati jednog dana vraca se bogatiji znanjem i iskustvom,a to je jedino sto ce uvek biti nase. Veliki pozdrav |
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Pro Member
|
![]()
Sto da ne. Ja coveka nepoznajem... ali ako ga poznaje gosn Sloba i drugi i ako mislite da covek ima sta pametno da kaze i da se ponesto nauci od njega... svakako glasam ZA...
|
![]() |
![]() |
#56 |
Pro Member
|
![]()
Evo, da razjasnim, mada vecina zna...
Radi se o Radovanu - Rajku Maricicu, snimatelj i jos vise NAJTALENTOVANIJI I NAJSPOSOBNIJI maintenance engineer koga sam ikada upoznao, a upoznao sam ih dosta, i ovde i 'napolju'... Ne zna se broj njegovih fantasticnih intervencija na projektovanju studija u elektronsko-ergonomskom smislu, kablazi, postavci, shemi, ITD, a jos vise je ucinio na polju popravke NEMOGUCIH kvarova na najprofesionalnijim i najzescim spravama kao sto su Focusrite (plavi, crveni, a ne samo platinum) Digidesign, Neve, Amek, SSL, EMT, Pultec, Avalon, Massenburg, Crane Song, stade mi mozak od broja "velikih igraca" a one manje kao sto su Yamaha, Behringer, SPL, Joemeek, TF PRO, Roland, RME, i ko zna sta, DAKLE NEMA SPRAVE kojoj je nesto falilo, ili bila unistena, kao sto je kod mene sa nekim spravama bio slucaj, a da on nije u potpunosti sredio, cak i ono sto bi vecina drugih otpisala kao nepopravljivo.Osim neverovatnog poznavanja pro audio tehnike, tu je nesumnjivo i ogroman prirodni talenat, on bukvalno 'razgovara' sa spravama.Pored toga, kao covek je bukvalno hriscanin u najboljem smislu te reci. Nazalost mnoge "zveri" su ga iskoristili, ne plativsi mu, i ne ceneci dovoljno njegov trud po sistemu "dodjem ti" i mnogo su ucinili da on ucini ovaj tezak korak na koji se nije nimalo lako odluciti...ukratko MNOGO SMO SVI IZGUBILI NJEGOVIM ODLASKOM...
#57 |
Pro Member
|
![]()
Ono sto ja, kao prijatelj znam, to je da ce Rajko tamo gde je morao da ode, naciniti one najbitnije, svakako krupne korake! Tamo se takvi ljudi cene, tamo su potrebni, a obzirom ko je i odakle dolazi, i koliko iskustvo i znanje nosi sa sobom, sigurno nece ostati ravnodusni na to kakav je covek i znalac, cak ni oni najljuci kapitalisti naviknuti na hladan, varilachki odnos u Americi.
Rajko, ja sam ti pozeleo da se ne vracas skoro, ako ne ostvaris "onaj san"! Samo rokaj!!! Pozdrav, brate moj! ![]() P.S. Pozovite coveka za gosta, mnogo toga korisnog i pametnog moze da vam/nam isprica! Jos sada i iz "druge", overseas perspektive. |
![]() |
![]() |
#58 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
MCI Master
|
![]()
O Da .....ja sam za *** RAJKA ZA GOSTA****
tko zna ...Rajko je talentiran i sposoban....jos samo da u americi ulovi prave kontakte....mislim da tamo moze biti u vrhu gl.industije jer takav strucnjak kao on ne naleti amerima svaki dan.... |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jo? malo dnb-a | yanprawda | Promocija radova | 2 | 10-04-2009 01:11 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |