|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#52 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Hvala ti na podrsci. To je ono ?to mi savjetuju samo naajbolji prijatelji. ![]() Pisat ću ti meilom ?to sam odlučila i koje mi je rje?enje! Ali neke sam stvari već za sad odbila, pukla sam kad su mi objasnili ?to točno ?ele. ![]() A zna? ?to mi je kćerkica neki dan rekla? Idem dogovarati s tipom za honorar a ona meni: "Mama, reci mu da ti mora platiti jako puno jer ti radi tog posla zanemaruje? svoju djecu!" :o Nisam mogla vjerovati da tako ne?to čujem od nje. Ba? me to nekako ?okiralo. Ne mogu ni godinu dana porodiljnog odraditi bez poslova. Bolesno, zar ne? ![]() ![]() ![]() Znači, sve to plus ovo... i luuuuda sam! Zavidim mu?karcima, iskreno. ![]() Diviner... vjerojatno će komp radi odbijenog posla malo pričekati. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 |
MAO
|
![]()
meni je nekako uvek smešna i zabavna ta kolizija mojeg umetničkog senzibiliteta i onoga što moram uraditi. Nekako sam uvek doživljavao celu priču kao izazov - kao JA MOGU SVE.. znači, ajd sad sedi i slušaj kako napunjen taj i taj aranžman kod te i te narodnjakuše, ajd sad provali koji je to element u muzici Vlada ili nekog od njegovih klonova ono što natera pola žena ove države da zasuze i dožive orgazam i sve to tako, meni je to oduvek bilo zapravo zanimljivo. Nikad se nisam osećao loše zbog toga, meni bude neizmerno smešno kada uspem da ubodem žicu takvih stvari.. To što ja privatno slušam Zero 7, Air ili Massive Attack i što me stomak zaboli kada shvatim koliko sam ja daleko od stvaranja takvih dela, to me nikada ne tangira u mom "profesionalnom" radu... Ložim se na fleksibilnost i multitalentovanost, nekako bi želeo da sebe ostvarim kao takvog, sve ostalo me plaši kao usko i pomalo snobovsko..
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Meni je to svakako tako od dva klijenta zaradim recimo 10000 godisnje a od 30 ostalih zaradim 5000 preostalih.Tako da ti je i moj savet da otkacis sve one zbog kojih se osecas ovako kako se osecas sada (makar to znacil da otkacis 80% klijenata)... ...kad sam rekao da si dosla do plafona to neznaci da dalje nema,nego da je sad pred tobom velika prekretnica (primer:jedan prijatelj je stolar i kaze ovako:"ulozio sam 30000eura u opremu i radionicu i sad nemogu da ulozim jos 30000 i resio sam problem - nego sad moram uloziti pola miliona eura (novi magacin,cnc mashine,vise radnika automatski industrijska struja...) pa sam napravio korak. E pitanje je da li si ti spremna na neke radikalne promene i naravno cenu koju treba da platis (mozda ne finansijski ali necim drugim sigurno - energija,vreme etc.) ...a sa druge strane poslusam Gibonnija i sve mi ima smisla.On mi je stvarno vrh vrhova Kilimandzara i nalazim inspiraciju slusajuci ga... |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Senior Member
|
![]()
mnogo je filozofije ovde ! Anita, ti sama znas da neces da odustanes tako da su ljudi bas potrosili puno vremena da kazem teseci te.
Dule se bas zauzeo i izneo jedan opsti stav i to je o.k. Moja licna preporuka ti je da nastavis da stvaras, uzivaj sa porodicom i veseli se. Naplacuj svoj RAD kad si vec u situaciji da mozes da ga naplatis dobro i ne brini za umetnicki dojam. "Problem" koji ti imas nije nikakav problem, zato uzivaj !!!!! |
![]() |
![]() |
#56 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pitanje je ?to ti ima? za izgubiti na ovaj način? Tko ?to gubi na taj način? Ako nemamo ?to puno za izgubiti, sve 5.. radi?, zarađuje?, zabavlja? se.. odlično! Meni su stvari donedavno izgledale super i onda sam shvatila da je to tako daleko, tako jaaaako daleko od onoga za?to sam uopće tu. A tako je lako zaboraviti poantu i smisao..... i izgubiti entuzijazam i ?ivotariti... to sam mogla i na jednostavnije načine od toga. |
|
![]() |
![]() |
#57 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ne pisah sve to radi tje?enja, ali dobro je do?lo. ![]() To je sve samo jedna od onih stvari koje izgledaju bolje kad ih netko drugi radi i koje uzdi?e? sve dok ih ne dobije?. |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Junior Member
|
![]()
ej cuo sam na venturetracks tvoj rad i stvarno nemoj dopustiti da ti "ono nesto"
nestane,super je kompozicija.DAR koji imash je super stvar i znaj da ti je to Bog dao a dao je malom procentu ljudi (po mom misljenju ispod 1% na planeti)tako budi pametna sa tim...i cuvaj svoju "muzu"...mnogi su je izgubili. |
![]() |
![]() |
#59 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
jos uvek se tripuje mnooogo! Filozofiranje itd... Pravi talenti se pokazu mnogo rano...neko ko je stvarno talenat (rodio se takav) ispliva i postane "faca" / poznat rano. Ovde (u Engleskoj) isplivaju vec sa 20-ak godina ako su stvarno talentovani..Jamiroquie, na pr. itd. on je sad 34 ! Znaci mi smo svi "zanatlije", sleperi, plagijatori, itd... E pa sad ko hoce - nek radi. Ko nece, nek strika, veze, itd... Kad pocne da se duboko analizira svaki potez u zivotu, retko sta izgleda normalno... Uopste mi ne smeta kad za neku reklamu, za tri dana, uzmem koliko neko uzme za godinu dana u kancelariji! (ono jes' da nema cesto, ali kad ima dobro je!!!) Ili, ili...pa da se presece! |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi najlepse je u nasem poslu to sto smo mi ovo poceli da radimo zato sto volimo. Vecina ljudi nije zadovoljna svojim poslom do kraja zivota. Zato osmeh na lice i mesajte kukovima
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |