|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Member
|
![]()
Eh da nije nepotizma i kronizma u ovoj zemlji
![]() Stvarno mi je tesko da shvatim da je scena ovakva kakva jeste, prateci njen razvoj od "Laki je malo nervozan" do danas. Chast izuzecima ![]() Svi mi znamo da tu nema preteranih para, ali ako je knjiga na 2 slova (cofishop i nasta), onda su stvari jos gore. Pa ja ne znam gde su te silne pare od rejvova i drndanja po klubovima, svih ovih godina... Zabrinuti Sandzama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Member
|
![]()
Grgo! de su pare?
![]() whois grga? Last edited by Sandzama; 25-08-2006 at 02:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Moderator
|
![]()
Ja sam sa Janjićem imao i pozitivna i negativna iskustva..
Jedna stvar mi je izašla na CS3 i posle toga je trebalo da izađe još jedna na 5 ali mi je ladno skinuo posle nekog vremena,mada je prvo rekao da je to možda najbolja numera koju je dobio za kompilaciju,čak je vrteo na radiju i onda bez nekog opravdanog razloga kao:"..ne ide na kompilaciju.."-tačnije razlog je bio da je "..ja sam pod velikim pritiskom.."...ko zna, shvatiće o čemu je reč...sada mu više ni ne nudim muziku..ali ako budem čekao da se pojavi alternativa,bogami ću se načekati..
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 25-08-2006 at 04:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Member
|
![]() Quote:
Šta je sve potrebno i koja je procedura registracije izdavačke firme/agencije? Samoorganizacija keva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Member
|
![]()
Mi smo se proslo leto organizovali (citaj dobili pare za projekat unapredjenja kulture u Cacku od Finske nevladine organizacije) i napravili jednu simpaticnu kompilaciju Cacanskih bendova, od elektronike do death metala.
Kinta koju smo dobili nije bila narocita, tako da je ceo posao u studiju oko snimanja prosao malo sakato... zvuk bendova koji su tu snimali nije bas narocit. Sa druge strane, bilo je i dosta ljudi koji su vec imali sredjene pesme, moze se cuti par jako dobrih songova. Naravno, to nije bilo nigde izdato, podelili smo diskove radio stanicama, nesto poslali ortacima napolje da i oni to proslede, ali generalno za takvu akciju, ako se izbegne studijski rad (usnimavanje, miksanje), nisu potrebne narocite pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
svrbe me prsti da pocnem da pricam o ovome ... samo neka se seti lesha kad je svirao umek zajedno sa kancijanijem i veztaxom 2001-e cini mi se koliko smo cekali da jebeno udjemo
u industriju da bi culi "cigla" zvuk (ono sto radi rush na nastupima al' nazalost takav je vec setup bio u industriji) koliko smo se samo smrzli da bi ljudi koji su na spisku (usli smo zajedno zadnji) nisu imali prednost (!??!) ... a janjic ... on je tek budaletina kuka kako nema dobre muzike a izdaje to sto izdaje ... ma necu da se nerviram u ove sate ... sto se tice izdavanja najbolje je da sam skrpis pare PODELIS ZA DZABE diskove tj vecinu posaljes preko tj nekim izdavackim kucama ili nekom dj-u koji dodje u srbiju pa mu preko veze ili na gurku sa obezbedjenjem doturis cd ... ostalo je autocenzura ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() bilo je to 2000. ako se ne varam, poslednja sezona industrije.. dobra stara vremena. dobrodosao, sa malim zakasnjenjem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
MAO
|
![]()
@MHz
odgovor je bio pre slusanja pomenutog materijala, tojest, nije ni hteo da slusa... ma ne znaju oni sta hoce... imaju neku raspalu viziju urbanih vodicha, ali im to odavno ne ide za rukom... tako da jbg... ne volim da hejtujem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HIT Face - Teenage elektro pop | ProkDu | Razno | 49 | 24-11-2009 10:33 PM |
Domaca pjesma od nekog drugog izvodjaca | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 26-02-2005 12:15 AM |