|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Zesci sound ne valja, previ?e buke kao i do sada a i zvuk je muljav i nekako praskav u isto vrijeme. Nikakav noise gate ne poma?e. Čak ni onaj odlican od line 6. ![]() Za neki blues i rock bi radilo, tu je zvuk masniji nego kod l6. Čak i malo detaljniji. Nisam bas previse čačkao istina, ali dovoljno da steknem nekakav dojam. Od tog softvera, simulanalog je jos uvijek ubjedljivo broj 1. I jos je free. Njegova simulacija marshalla je takoreći u rangu line 6. Steta sto se cabinet ne mo?e maknuti. Pojavio se jos jedan paket, isto free. Zaboravio sam mu ime. Interface izgleda ko od simulanaloga. Juicy amp..tako nesto.. ![]() Fora zvuci.
![]() |
![]() |
#53 |
Pro Member
|
![]()
Probao sam ta juicy i nije neshto,za high gain pogotovo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
![]() |
#55 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Trebas ispred njega staviti neki drive. Sam juicy po sebi nije dobar , pogotovo kad odvrneš. Zato je tu neka simulacija pedale/preampa da pročisti, definira zvuk i da malo gaina. ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
|
![]()
jbg...dva dana se mucim sa distovima i nista pametno... Okacicu bar pesmu da cujete, a sa amplitube 2 nisam uopste zadovoljan (ali sam iz inata sve gitare provukao kroz njega). Proslu pesmu sam snimao sa onim crnim behringerom od 1000 din i ne moze da se poredi koliko je bolje... Moz' se igrati, a sa ovim...blja..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]()
Takodje mogu da dodam da za sada ne mogu nista interesantno da izvucem iz A2. Za higain lead mi je bolje radio A1. Al tek sam poceo da se igram. Ima dosta mogucnosti valjda cu naci nesto sto funkcionise sa mojom gitarom
![]() Rock farbe nikad nisam pravio, moracu da odslusam par albuma da se malo naviknem na zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
Izgleda ljudi da od ovog A2 nema 'leba.Iz dana u dan mi se sve vishe gadi bre!
Line6 simulacije mu rasturaju bulju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member
|
![]()
MOram da probam taj line6. Evo posle tri dana dobio sam ovo http://www.ludekrawepunk.com/music/LudeKrawe-Kocije.mp3 Totalno me je mrzelo da se cimam sa pesmom i sredjivanjem iste. Ovo je najbolje sto sam izvukao od AT2 i mislim da zavrsavam zauvek sa njim. Evo ista gitara, ista karta samo snimano sa "hiljadudinarskim" behringerom,metalzone2 i fender basmen pojacalom http://www.ludekrawepunk.com/music/L...K-Novembar.mp3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Member
|
![]()
U duhu posljednjih postova i meni izgleda da od amp simulatora neme velike vajde, narocito kad je dinamika u pitanju... Mozes da trzas kao sumanut a snaga signala uvijek ista ili slicna... Zato sam aktivirao staroga lampasa i trenutno trazim "svit spot" za mikrofon i stelam eq. Uskoro cu kaciti nesto snimljeno tako...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Amplitube Metal | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 11 | 19-07-2008 11:28 AM |
Amplitube 2.0 | veseli koljac | Audio Software | 20 | 02-02-2005 01:46 AM |