|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
Administrator
|
![]() Quote:
moj covek... mnogi su ispljuvali taj album, ali meni je odlican.....uzeh ga jos kada je izasao.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Senior Member
|
![]()
Menja se iz dana u dan...
Evo jutros su mi do jaja: Gadjo - So Many Times Shapeshifters - Lola's Theme Zanr: house |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Junior Member
|
![]()
po ceo dan mi se u glavi vrti Ain't Talkin' 'Bout Love od Van Halena, ne mogu da je se otarasim
![]()
![]() |
#55 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Badi Assad
http://www.badiassad.com.br/siteine.htm Stevie B.- Because I Love You Ray Horton - Because I Love You Mark Oh Meets D.R. - Because I Love You (Radio Cut) |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Pro Member
|
![]()
Jeste li uocili neke velike (ne mislim na sviracke) greske na snimcima poznatih pesama? Evo za pocetak moja 3 primera
*LED ZEPPELIN - Since I've Been Loving You - cuvena skripa bass pedale, kazu posledica prevelike kompresije ambijetalnih mikrofona *Leb i Sol - Nisam Tvoj - u (mislim) predzadnjem refrenu u pesmi cuje se neki tooiiiiing, nicim izazvan *Oktobar 1864 - Zelim te - sam kraj pesme, solo na sax-u, a u pozadini, kao iz rezije, cuje se muski glas koji kaze nesto kao 'Ostavicemo ovaj solo' p.s. prvi primer-bez obzira na skripu, jedna od meni najdrazih pesama ever. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Member
|
![]()
Ja sam ovih dana pod uticajem - Thievery corporation-the cosmic game ,a pravac svarno ne mogu da odredim jer ima svega i svacega
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
JAO , IZVINJAVAM SE!!!!!!!!
Molim administratore da ovo prebace u novu temu, pod RAZNO, pod nekim adekvatnim naslovom Pogresi covek.............. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ovo bas zasluzuje novu temu!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Pro Member
|
![]()
Ma i hteo sam da otvorim novu temu, nego, kad radis vise stvari u isto vreme......... Jos jednom SORRY
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vrijeme za novi procesor? | Edi Prog | Computer Hardware | 14 | 26-02-2012 08:53 AM |
Dobra ciganska glazba | roginator | Pricaonica | 3 | 28-09-2009 12:21 PM |
Kad pjesma razjebe stih | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 14 | 01-11-2007 08:18 PM |
Pjesma Zena bez imena - drum set | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 04:07 PM |