|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
ton magistar
|
![]()
he, he
![]() kurbe, capali ste me u djir (hoce rec 'zajebavat') he, he ![]()
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Kada kliknem na 'pogledaj poruke od zadnje posjete', pa npr. na 3-cu stranicu nekog posta, otvara mi se uvijek prva stranica istog. Je li to neki bug ili sad to tako ide? Cini mi se da je prije odmah islo na odabranu stranicu.
Bilo bi prakticnije da se i prikaz brojeva stranica nekog posta nalazi pri vrhu, tako da se ne mora 'premotatavati' na dno.
![]() |
#43 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
khm...
lose... jako lijepo izgleda ali uopce nije funkcionalno. ...premala slova ...preuska kolona "Teme" ...sve preusko!!! ...necitljivo Super je ekipa i ne bih volio odustati od foruma, al stvarno je toliko naporan za citati da sam nakon 20-tak minuta totalno izgubio volju. Ne potkopavam nista sad, niti omalovazavam trud i inicijativu. Stvarno lijepo izgleda, ali nije upotrebljiv. Naljepio sam facu na 30 cm od monitora (19" na 1152x864) i izgubio oci...
![]() |
#44 |
Administrator
|
![]()
U pravu ste. Ono na cemu radim sada je:
1. skidanje belog okvira oko avatara 2. veci font slova --------------------------- za sada sirina foruma mora ostati ovakva, jer ako promenim sirinu, menja se php kod, a slike (*.jpg, *.gif) ostaju isti, a to bi dovelo do kompletnog haosa. Znaci, moram kompletnu grafiku ponovo da radim. Ici ce i to, ali ne mogu bas toliko brzo. Racunajte na siri forum cim nas sajt bude proradio. Hvala svima
![]() |
#45 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Sta mislis o tome? Generalno, sad ide izrada sajta/portala..... Forum ce ga pratiti i u dizajnu, i to je sledeca faza dizajna skina za Forum.
![]() |
![]() |
#46 | ||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#49 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
VIP Member
|
![]()
Mozda sam malo naporan i dosadan ali bih ponovo pitao za koriscenje foruma offline. Ovo mi je radilo skoro godinu dana i mogao sam, a da nisam konektovan, lagano da citam teme koje sam predhodno posetio. Pre par meseci nesto se desilo
![]() ![]() Ovo sad nije prioritet, a ako bude vremena za ispravljanje ove greske to bi bilo veoma lepo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
NOVo::: od 30.10.2004 nova putanja do foruma | dr.Ru | Obavestenja | 5 | 03-11-2004 08:19 PM |
Untitled 17/01/2004 | puRe | Promocija radova | 7 | 21-02-2004 10:24 AM |