|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
Ima toliko tema na netu za Reaper da stvarno ne znam kako je moguce da se nekome bas ni jedna ne svidja. Skinovi mu se menjaju u sekundi, kao na winampu i ima ih koji lice i na cubase i na protools i na logic i ne znam ti vise ni ja na sta.
Evo recimo ovo je jedna od, po meni, najlepsih tema za velike monitore, mada ja koristim orginalnu jer meni nije ruzna. http://www.houseofwhitetie.com/reape...rt_default.png http://www.houseofwhitetie.com/reape...range-view.png http://www.houseofwhitetie.com/reape...ixer-view2.png Last edited by phil.milmax; 16-10-2016 at 02:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
I da slazem se za waveform prikaz ako o tome govorimo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
Iz vlastitog iskustva ali i prema raznim forumima, ipak svi manje vise nakraju zavrse na defaultnoj temi. Naime 90% tema su rađene za neke egzoticne rezolucije ili pak imaju neke druge mane. Naime svi koji rade te teme dodaju nest svoje i prilagode sebi, a neko drugi moze onda samo plakati kad mu nedostaje neka bitna stavka.I nakon cackanja i zivciranja zbog kojekakvih nedostataka obicno se zavrsi na pocetnoj- spartanskoj temi koje ispadne najfunkcionalnija
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
Ja sam sebi malo naštelovao Reaborn temu i prilično sam zadovoljan.
Imam želju da napravim svoju temu, od početka, ali nema se baš vremena. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Ja koristim NotMyFault minus-minus, koja je u sustini default Reaper 4 tema samo ima uvucene child kanale u mikser prikazu kao i u aranzmanu.
Nisam primetio da se pojavila ta varijacija default 5 teme jos uvek |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Member
|
![]()
Ponukan temom skinuo sam trial petice. I ko za vraga teme koje su mi dobre...ne funkcioniraju pa mi bolje defaultna. No imam pitanje malo off. Ima li vsti sem kontaktovih kompleta kojim bih pokrio cijelu midi banku. Ne mora nesto extremno kvalitetno ali da je bolje od cistog midija. Thnx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sent from my ME173X using Tapatalk
![]() |
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
Ili Air Xpand2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
Jos jedno pitanje za poznavatelje. Moze li se i reaperu zaobići primjerice kompresor koji je na masteru. Da pojasnim...imam referencu na jednoj traki pa sad da se ne mora svaki put iskljucivati doticni kompresor. Samo sam naveo primjer sa kompresorom. Moze biti limiter, eq ili bilo sto, ali da ne utjece na referencu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
All About Reaper! | kravadinka | Audio Software | 5 | 25-11-2011 02:20 PM |
Reaper 4 | Everbeatz | Audio Software | 18 | 08-08-2011 09:49 PM |