|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
eto jučer i danas se radilo punom parom, pod u live roomu je sređeni, prvi apsorber skoro zavr?eni za strop, sfalilo mi je tkanine pa budem napravil okvire da zatvorim u ponedjeljak, te također chill prostor je skoro gotov i tu je vidljiv laminat koji ide u cijeli control room
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
MAO
|
![]()
vidim da nisi štedeo generalno na studiju, pa me sad buni zašto si štedeo na podovima? Laminat je prilično krvavo rešenje :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Ivan Lekic
|
![]()
Videces kako ce biti.. ako smeta prebaci itison preko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
uzeo sam 12mm laminat od kaindla, live room želim da bude "Live" a ne mrtva soba, u srijedu je prva proba da vidimo kak zvuči bubanj unutra i onda sljedi daljnji projekt akustike za tu sobu
![]() u control roomu mislim da mi neće predstavljati neki problem, kako ni u većini velikih studia ne predstavlja parket, iako to nije isto, ali dođe na isto 90% kad se zaljepi, a isto tako onda nestaju i vibracije. Iako to nije najbolja solucija zbog rastezljivosti laminata, ali opet pošto nutra neće bit velike temperaturne razlike, problema nebi trebalo biti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ja sam kod mene 4 puta renovirao, dok nisam dobio sta zelim.. kada se otprilike radi ocekuj svasta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Member
|
![]() Quote:
ali opet uz sve naučeno + dobro proučeno i isplanirano, mislim da budem dobil 95% ono ?to ?elim postići, ali kako ka?em, vidjet ćemo kad se izmjeri i napravi test |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Svaka čast i na načinu razmi?ljanja: Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 27-04-2014 at 03:51 PM. Reason: citat |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
MAO
|
![]()
meni samo žao svog ostalog truda. Nisam mislio da trebaš tepihe i itisone da radiš, naprotiv, sam si pomenuo parket kao glavnu podlogu po većini normalnih studija. Laminat je bazično plastičnog finiša, i to me užasava kao ideja :/ Obaška što je jako loš i iz higijenskih razloga, jer "ne diše", pa se vlaga od ispod skuplja i gomila i na kraju buđa na donjoj strani. A i elektrostatički je gadan u majčinu. Jbg, nek je sa srećom, samo mi nejasno gde ba zapelo, kad se vidi da je budžet bio sasvim pristojan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
Zasad ce biti ovako jer onaj parket koji mi se dopao mi je trenutno bio van buđeta, ako bude problema nakon par sessiona lako se zamjeni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li praviti "studio" u ovoj sobi? | Max D. | Dizajn i konstrukcija studija | 27 | 18-10-2015 07:25 PM |
Emisija "producenti" na radiju Studio B | VladaNS | Razno | 16 | 01-08-2013 09:03 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |