|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
Pa kako da glasas kad nisi ni poslusao miks ![]() ![]() theBuzge je nickname. Opusteno... Mada ja nista ne kapiram kako to ide sa glasovima i to... Mrzelo me da citam Terms. Ionako je ovo rekreativnog karaktera. Mada vidim da se stalno isti pojavljuju u Top voted? Tipa onaj Sakamoto i TedDistor... Je l' to fora shareujes pa nabijas glasove, ili nesto drugo? ...a mozda najbolje da procitam terms i FAQ, da ne spamujem thread... ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ali nisam vidio poznati Bitch-Eurovision avatar ![]() Pa, eto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Ajjjjjj. ?to ti je stariji mladić u ranoj fazi kasnog mu?kog klimaksa. A ruku bih dao da sam sve na?e odmah odradio.
Sorry. Urađeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
Ja ?to ti je Zemaljska kugla i internet veliko selo?!! Ja dogurao do 900 pregleda. Ma?alah!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Glavno je glasanje sudija, koji, u principu (bar bi trebalo) ne prate ova narodna glasanja. Njihova odluka donosi glavne dvije nagrade. U ovom slučaju su to dva mica ; vrlo cool mica. Postoje i novčane nagrade. Mislim da sam vidio najveće do 2.500 USD, a i prava za zaštitu autorskih djela, povezivanje sa nekim producentima, i tako to. U glavnom, narod se zabavlja, uči, i rekreira. Preslušavanjem sam utvrdio da ima par stvarno odličnih mikseva. Međutim, raja nabija efekte na mix buss, a, kako sam razumio (možda i nisam dobro razumio), bilo kakav zahvat tipa 'mstering' ne pije vodu. ocjenjuje se muzički dio i tehnički dio. Sad, kako kad je sastav žirija. Za ovu sesiju sudije su : Džeki Grin i predstavnici telefunkena. Eto, ukratko. p.s. Iako ima sajtova sa dosta live ili studijskih multitrakova za vježbanje (npr. Kembridž muzički sajt), ovdje je priča malko drugačija, jer se po nešto može pročitati u toku miksanja, pitati, po nešto sitno naučiti ; uglavnom preslušavajući stotine tuđih mikseva, i tako ... Last edited by alfom; 01-03-2014 at 08:05 AM. Reason: Dopuna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
... i ovo, svakako :
* The Artist and the Sponsors and their designated appointees will, in their sole discretion, select a single Runner-Up Winner (the ?Runner-Up Winner?) from all the Submission entries based on the following criteria: Originality (0-25 points), Creativity (0-25 points), Concept (0-25 points), and Musicality (0-25 points). The Runner-Up Winner will receive One (1) Telefunken M80 Chrome Microphone (ARV $379.00 USD) (?Runner-Up Winner Prize?). ---------------------- * The Artist and the Sponsors and their designated appointees will, in their sole discretion, select a single winner (the ?Winner?) from all the Submission entries based on the following criteria: Originality (0-25 points), Creativity (0-25 points), Concept (0-25 points), and Musicality (0-25 points). The Winner will receive One (1) Telefunken AK-47 MkII (ARV $1,895.00 USD) (?Winner Prize?). **** dakle, veoma interesantni kriteriji! Ne nađoh nigdje in?enjerski domen. Valjda se to podrazumijeva : > Originality (0-25 points), > Creativity (0-25 points), > Concept (0-25 points), and > Musicality (0-25 points). Last edited by alfom; 04-03-2014 at 08:03 AM. Reason: Dopuna ; ali ne za mobilni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
INDABA POBJEDNIK : NIKOLA NIKOLIĆ!!!
Bravoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.rumski.com/forum/showthre...&goto=lastpost https://www.indabamusic.com/opportun...r-mind/winners |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sta je bre ovo objasnjavamo kako se radi posao. Bravo bravo bravo !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Indaba / ThePedritoMartinezGroup - 500,00 USD | alfom | Razno | 5 | 01-02-2014 01:46 PM |
Indaba Telefunken | alfom | Promocija radova | 2 | 15-12-2013 10:39 AM |
Pocetnicko pitanje oko multitrack snimanja live koncerata :S | Jan | Live Sound | 17 | 07-04-2011 01:06 AM |
Multitrack domacih kompozicija | Zid | Razno | 3 | 04-03-2010 10:51 AM |
Multitrack za live playback... Koji? | zZaXx | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 19-05-2008 01:44 AM |