|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Samo, ja bih pre toga probao npr da vidim na kojoj tacno CPU radi frekvenciji, da nije neki agresivni powersave ukljucen i slicno... Probaj neku alatku tipa CPU-Z ili tako nesto. Takodje, proveri da li imas najnoviji Massive plagin... Sto kaze ndv, proveri da li drajveri rade kako treba, da nema neki problematican.
![]() |
![]() |
#42 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Mada, naravno, ko zna, mozda i jeste "neki" drajver, ili ko zna vec koji gremlin. I meni deluje da je taj CPU load preteran s obzirom na to koji je procesor u pitanju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
Pogledacu to kad budem pri kompu,mada bi trebalo da je sve ok posto je Mihajlo licno bio zaduzen za soft (ruWIN7).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]() Frekvencija je na mestu... e sad od driver-a,jel imate predlog sta bi moglo da bude problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Last edited by mladjastojanovic; 11-10-2013 at 12:32 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
u mene na intel quad full procesor
![]()
facebook Brano Vujicic (Branoy) https://www.youtube.com/user/branolovehurts/videos http://soundcloud.com/branoy https://soundcloud.com/branoy-works http://www.reverbnation.com/branoy https://soundcloud.com/branoy-pa3x |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
hahaha nije ti onda to pravi intel
![]() kod mene na 1024 samples svira al krci a kad smanjim na 48 samo krci ![]() Last edited by mladjastojanovic; 11-10-2013 at 12:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Superoperater
|
![]()
Pa... imas li UAD ? Po mom misljenju, tu je glavni osumnjiceni upravo UAD... Izbacivali su par apdejta, a ja se ni ne secam onog ludovanja CPUa koje si quotovao, posle tih silnih apdejta...Od tih postova, dosta je proslo vremena.
Jedino preostaje da probas da nekako disejblujes skroz taj UAD preko Control Panela > Devices, cak mozda skroz iscupas karticu, ili da probas taj famozni Reaper - ima ovde taj bench i za Studio One ili Sonar, pa ako u njima ok radi - onda je problem u toj kombinaciji koja je i Artura mucila (UAD, Win7 64, Cubase) Poskidaj poslednje verzije UAD drajvera (pod uslovom da imas svoj nalog. PAZI da ce ti traziti ponovnu autorizaciju, ako je nemas, tj imas za neku prastaru verziju drajvera - a nemas svoj nalog, mozes da ostanes bez plaginova) Nikakav bekap ne pomaze, jer UAD drzi autorizaciju u svom firmveru! Takodje skini FF800 latest drivers. Ja licno, skidao bih i Service Pack 1 za Win7, ako ga vec nisi skinuo, ali ima nekih koji to ne savetuju. Pre svega, napravi Ghost backup. Ponovo: UAD nemoj apdejtovati, ako nemas direktan pristup nalogu (svejedno da li ces sam ulaziti da ti posalju autorizacioni fajl, ili preko nekoga sa kime ga delis) Uostalom, ako ti nesmetano mozes da radis sa tim kompjuterom, ok onda, mozda je test projekat nesto poblesaveo kod tebe, nemoj da to presudi da prekopavas ispravan sistem... U protivnom - srafciger i cekic u ruke ![]()
![]() |
#50 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ?to se SP1 za Win7 tiče, ja pod milim Bogom ne primećujem nikakvu razliku u odnosu na ne-SP1 situaciju. Ama ba? ni trunka pobolj?anja, ni trunka pogor?anja. Naravno, ima raznih situacija. Kad sam pre desetak dana stavio nove AMD drajvere za grafi?ku (13.9), imao sam ?ta da vidim. ![]() (Odma je pao uninstall i povratak na 13.4.) Lično sam tu i dalje (mo?da neopravdano) optimista. Uvek mi pada na pamet da su SP-ovi tu da se zakrpe neke sitnice za koje nije bilo vremena da se skroz srede u roku za izbacivanje nove verzije (pogotovo kad je MS u pitanju). Nekada SP donese i neke nove opcije i tako .... Ako si mislio ba? na Norton Ghost .... ne znam .... kod mene Acronis radi i bolje i br?e. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live 4/5 Benchmark | puRe | Audio Software | 6 | 27-07-2005 12:35 PM |