|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
Hehe, vrlo je moguće da Sonar negde "hvata krivine".
![]() Nikola, evo proradio je i kod mene juče (i sa 32-bitnom verzijom i 64-bitnom). Kada sam probao demo pre neki dan, jednostavno nije hteo da radi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Ljudi, gde uopšte u BG-u (Srbiji) može da se kupi RME HDSP 9632? U Artistu kažu da kod njih nema već neko vreme, drugi ni ne drže na sajtovima ....
![]() (Može i na PM.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
Dakle, nema kod nas da se kupi HDSP 9632? Doooobro ....
![]() Hajde da probamo ne?to drugo. Hajde da probamo da nađemo ma?inu koja mo?e da vozi novi projekat iz atačmenta (treba staviti audio fajlove na audio kanale i mo?da zameniti neki od sintova nekim drugim .... ako neko nema neki od ovih sintova, ili ga mrzi da instalira). Po mogućnosti, da ga potera opu?teno, sa relativno malim procesorskim zauzećem i latencom od 5ms ili manje. Moj sirotan kad se overklokuje na 3.0GHz i kad se latency postavi na 12ms (blago i povremeno pucketanje) ili čak i vi?e, mo?e ovo nekako da izgura, ali nije ba? veselo! Trebalo bi da jače ma?ine ovo mogu da izguraju bez problema, ali ako ima dobrovoljaca, hajde da ipak proverimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Superoperater
|
![]()
Probao ja da skinem fajl, al ne ide
![]() Mogu ja da otvorim pesmu i ubacim svoje wavove, ali nemam pojma sta si koristio u kontaktu, nije isto da li je 16 instrumenata u multiju ili 2... Sta si koristio za kontakt - koju banku ? Mogao si semplove da spakujes u folder zajedno sa ovim fajlom... E, da. Kao i predhodni i ovaj nema extenziju, zove se nesto testrumski_temp i treba na kraju da se doda .rar ili .zip. Meni nije frka da to uradim, al nisu svi ovde hakeri ![]() A sto se tice RMEa... Pa vrtelo se jedno sto puta bas ovo po oglasima na Rumskom... Sacekaj, mozda se pojavi jos koja...
![]() |
#45 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() (U životu nisam isključivao prikaz ekstenzija u Windows-u, tako da, moji fajlovi imaju ekstenzije. ![]() Mogao sam da spakujem fajlove. ali moji neki bezvezni snimci gitare koje koristim ovde su po 50-60 Mega. Stvarno mi nije palo na pamet da je drugima ikakav problem da potrpaju nekakve Wav-ove na audio trake (ionako je sve maltene skroz utišano, tu su samo da povećaju opterećenje). Čas posla za uraditi, a time ne opterećujemo upload/download. E, sad ..... u Kontaktu je samo jedan Scarbee MM Bass (ti, ako ti bude malo, stavi i dva Galaxy klavira pride ili nešto još "gore" ![]() ![]() Edit: A, za RME ..... nije valjda da smo ponovo došli do toga da najosnovniji PCI RME ne može da se kupi kod nas, regularno u radnji (msm, koliko znam, držali su ih ranije Artist i Sky Music)?! Pa, dobro, ako je tako, čekaću oglas. Last edited by Ghost Dog; 24-02-2013 at 06:04 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Nemam pojma kako je sad (dal ih ima/nema) mislim na RME liniju, a nesto mi je cudno da ih nema u citavom bgd.. Ja sam moj kupio u sky music regularno (dosta davno, priznajem). Probaj da kontaktiras par firmi, ne kosta te nista..
![]() |
#47 |
Member
|
![]()
Ma, ne ko?ta me, naravno. Ali, čudi me da niko to na sajtu ne dr?i.
Osim ovoga ..... http://www.megamusic.rs/www/singleitem.php?id=1470 ![]() Razmi?ljam ovih dana ba? dosta o tome koliko moj siroti EMU "puca" sa latencom od 5ms kada opterećenje procesora pređe maltene 50%. RME koliko čujem i čitam ne puca i ne krcka ni na 90%, tako da to zvuči kao prava stvar! E sad, jedino ako RME sam po sebi ne opterećuje procesor vi?e nego EMU (u smislu recimo kad se i jedan i drugi podese na recimo 3ms), ali koliko znam nije tako. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
Zvao danas sve ranje koje su mi pale na pamet.
Nigde ništa. Edit: Fazon je zapravo što niko nije bio u fazonu, "E, nema sada, ali dobićemo sledećeg meseca/eventualno u maju", nego je bilo nešto tipa, "Mi to (više) ne držimo, i ko zna kada ćemo i kako ...." Last edited by Ghost Dog; 26-02-2013 at 12:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]()
Pošto smo u ovoj temi spominjali Korg VST instrumente, samo da kažem da su se konačno pojavile 64-bitne verzije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
Jučer sam iz zajebancije u FL Studiu na integriranoj kartici i i7 3770k pokrenuo 5 x Diva (Divine postavka, default preset). Svaka traka je imala akord od 6 tonova. ?estu vi?e nije podnijela kartica. Opterećenje procesora je bilo cca 32%.
Kad mi se vrati MBox 2 pro, probat ću opet pa javim ako koga zanima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
upgrade pc-ja, ima li smisla? | stefdza90 | Computer Hardware | 1 | 12-01-2013 01:29 AM |
winxp background services, ima li smisla? | silzg | Computer Hardware | 3 | 21-07-2008 04:34 PM |
Kako odabrati pravog producenta, kod nas,a i sire? | disco violence | Audio Produkcija - Tehnike | 59 | 03-11-2007 01:51 AM |
Stvarno nema smisla!!! | OFF | Predlozi i sugestije | 1 | 07-08-2006 02:57 PM |