Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-11-2012, 02:17 PM   #41
Elf
Pro Member

Elf's Avatar

Default Re: Pomoć! Spasite me molim vas!

Probaću jo? tu varijantu sa instaliranjem istog plug-a...tuga... :-/
Elf is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2012, 03:13 PM   #42
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Pomo?! Spasite me molim vas!

Quote:
Originally Posted by Mika Technika View Post
Moj savet: kada vam pukne neki vst, a skontali ste koji je u pitanju, nemojte da brisete taj vst, vec instalirajte opet preko njega(istu verziju naravno), ja sam imao frku sa nekim vst-om, kome je izgleda prso dll, pa mi je zaglupeo i fl studio, i cubase, a cubase je cak toliko prso, da je sve plugine ispocetka ucitavao, znaci smorio sam se dok nije ucitao... i uradim ovo sto sam rekao i Bogu hvala sve se vratilo u normalu.
to sam prvo i probao jer mi je polazilo nekoliko puta za rukom, samo ponovna instalacija i sredi, ali ovog puta nece sa hipersonikom... ali uglavnom to resava...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2012, 09:40 PM   #43
Elf
Pro Member

Elf's Avatar

Default Re: Pomoć! Spasite me molim vas!

Kao i uvek,ispadnem majmun i ne pogledam na najociglednije mesto. Mrtvi windows mi lepo kaze kad pukne kobaz - idi u programfiles-steinberg-cubase5-cubase5.log i pogledaj taj tekst fajl. I magarac na kraju odem,i vidim na kraju loga stoji kao pomenuta greska brainworx boom plugin. Obrisem govno i sve radi!!!

Hvala ljudi, da me niste sa ovim silnim idejama naterali da razmisljam, ne bi stigao dovde! Ljubav!
Elf is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2012, 10:17 PM   #44
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Quote:
Originally Posted by Elf View Post
Kao i uvek,ispadnem majmun i ne pogledam na najociglednije mesto. Mrtvi windows mi lepo kaze kad pukne kobaz - idi u programfiles-steinberg-cubase5-cubase5.log i pogledaj taj tekst fajl. I magarac na kraju odem,i vidim na kraju loga stoji kao pomenuta greska brainworx boom plugin. Obrisem govno i sve radi!!!

Hvala ljudi, da me niste sa ovim silnim idejama naterali da razmisljam, ne bi stigao dovde! Ljubav!
To bre!!!! Radosna vest!!!

Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.2) on Desire HD
Mika Technika is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2012, 10:19 PM   #45
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Quote:
Originally Posted by BlasterMaster View Post
to sam prvo i probao jer mi je polazilo nekoliko puta za rukom, samo ponovna instalacija i sredi, ali ovog puta nece sa hipersonikom... ali uglavnom to resava...
Jel hipersonic instalacija ili ona sto ide uz cubase?

Old 16-11-2012, 11:06 PM   #46
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Pomo?! Spasite me molim vas!

instalacija, i to nekoliko proverenih verzija sa pijace za x64, mada probao i ovu sto imam u cubase paketu... nego te projekte sam radio na x32 win 7, i desilo se kad sam ih skoro otvorio na novom sistemu 64bit, pa kapiram da je zbog toga verovatno... obicno skinem neki plug za 64 ako ne otvara stari projekat i sve okej, ali da mi pojebe hipersonik da sad nista ne mogu u njemu da otvorim to se nisam nadao...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2012, 02:21 AM   #47
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Quote:
Originally Posted by BlasterMaster View Post
instalacija, i to nekoliko proverenih verzija sa pijace za x64, mada probao i ovu sto imam u cubase paketu... nego te projekte sam radio na x32 win 7, i desilo se kad sam ih skoro otvorio na novom sistemu 64bit, pa kapiram da je zbog toga verovatno... obicno skinem neki plug za 64 ako ne otvara stari projekat i sve okej, ali da mi pojebe hipersonik da sad nista ne mogu u njemu da otvorim to se nisam nadao...
Bas zaje*ano ! Znam da je standardno, al da pitam: u registry je sve cisto?
Mada kad bolje razmislim, nije to do registryja, to je do win-a, imao takvu frku sa massivom, svima radi a meni nije hteo, sta god uradio, na kraju win xp(tada) kod mene iz nekih razloga nije voleo massive.
Ako ti nije mrsko, probaj novi win7 iz septembra(ako se ne varam).

Last edited by Mika Technika; 17-11-2012 at 02:26 AM.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules