|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
pa evo, izbacio steinberg neku mixloopwhatever aplikaciju, samo jos da im apple napravi custom 27'' klang-edition ipade i spremni su...sto je najcrnje, kontam da bi od drombulje oni opet napravili revoluciju u elektronskoj muzici....
EDIT: OT, ali jebote koliko volim kraftwerk...onomad na tashu, rusevine i roboti....isuse! ocu opet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Za koju godinu svii ce te imati tablet/ebook reader kao sto imate smartphone. Ja nisam mogao zamisliti zasto bi mi trebao veliki iPhone prije godinu dana. Sad ne pustam iPad iz ruku. Imam desetine knjiga (strucne) literature na njemu. Laptop za 60% manje koristim. Naravno, imam i GarageBand i Fl Studio.
Pozdrav. Sent from my iPad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
VIP Member
|
![]()
idemo dalje ....he he he
sampling from turntable... i malo klasicne muzike...
![]() |
#44 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
eh da su imali ipad...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
Da jos samo da upakuju KX88 ili jos bolje CP1 u Ipad i eto veselja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
a nisu imali ipad....zato su pravili sranje muziku...i niko to slusao nije.
Pravac radnja da se kupi ipad. ODMAH ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]()
super stvari ,zezao sam se malo sa touchosc-om za android (za ipad postoji i layout editor) i simpaticno skroz ..jedino sto smara je to sto ne moze da se prevlaci prstima preko klavircica onog ,nego zabode na prvoj dirci koju pipnes .. i konkreet kontrola je simpaticna
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
17 najboljih VST synths - Music radar top lista | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 20-07-2010 09:18 AM |
softverski fx & synths | liman021 | Zoran Vračević - Vrač | 14 | 27-07-2006 08:28 PM |