|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
kad smo već kod ovih Adama (a i pošto nismo oko povezivanja) ima li neko da mi razreši ovu dileju:
ja sam više nego skroman daw-ovac, manje od početnika, neto više od entuzijaste.. od opreme imam (m, bolje da se ne brukam..) ali mi se dopali ovi monitori (zbog ribonaca) i taman sam bio spreman da pazarim kad videh da piše "Magnetic shield: No" Držaću ih blizu monitora (monitor je ogromantan lcd) tu blizu je i kućište (na stolu) praktično - držaću ih između lcd-a i kućišta.. Ima li to (što nemaju magnetsku zaštitu) kakve opasnosti po ekran ili Hard Disk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
a što stavljaš ekran pod navodnike? pa to jeste ekran moj ti..
mogu li kako da rešim to sa HD-om, a da ostanu blizu? I kolika je blizina dozvoljena uopšte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
eto..sad se boggy iznerviro i mora čekam tri dana dok se neko smilijue sa instrukcijama..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Moderator
|
![]()
Ja sam staromodan, ekran je za mene CRT (Cathode Ray Tube), kome, btw, SMETA magnet zvucnika, i zato su i pravljeni zvucnici sa shieldingom.... koji, btw, nije bas ni svemoguc (mislim na shielding)
Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#46 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#47 |
Member
|
![]()
jes, jees..crt, sećam se i ja ekrana još dok su bili crno beli, sa zelenim slovima..i dok kompjuteri nisu imali miša
![]() ovo "što dalje" od zvučnika mi je nejasno. Kućište, silom prilika, mora da stoji na stolu. Monitori takođe. Da li to "što dalje" onda znači menjanje rasporeda po svaku cenu, ili tu pričamo o nekim santimetrima..(jer ako su santimetri, onda će i moći, ali ako HD ne sme da bude blizu monitora na metar, dva..ili u istoj ravni isl..onda pfft..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]()
"Sto dalje" znaci... sto dalje... recimo koliko kablovi dozvoljavaju.
Moji zvucnici su udaljeni pola metra od diskova u racunaru, mada... kada bolje razmislim... imaju shielding... ![]() pozdrav bogi
![]() |
#49 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
pa neću na kući?te, to je sigurno, ali će svejedno jedan zvučnikda bude odmah do kući?ta (ako je za utehu to ?to se u kući?tu diskovi nalaze napred..)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitori | Korg78 | Monitoring | 107 | 19-04-2013 07:49 AM |
ova situacija.. | Gillette | Monitoring | 7 | 07-04-2011 12:01 AM |
Kakva je situacija sa klubskom scenom u Beogradu? | Eeva_r&b | Razno | 5 | 27-10-2010 01:23 PM |
monitori monitori monitori | balthazaar | Monitoring | 23 | 16-07-2006 08:00 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |