|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Senior Member
|
![]()
pozdrav dali ocean wave mixosaurus i ostala drum ekipa imaju i neki kit za elektronsku mjuzu ono sto sam cuo na youtubetu zvuci opasno ali su svi semplovi orijentisani ka rock pop jazzy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
BTW skinuo OCEAN... Brate, ogroman je, treba ga raspakovati ! ![]() ![]() ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 18-07-2011 at 03:22 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Superoperater
|
![]()
OCEAN je odlican, ali se mora napraviti dovoljno izlaza u samom plaginu (ne radi fora sa f11 u cubaseu, ako predhodno nije povecan broj kanala u samom pluginu) Za sada sam probao samo snerove, odlicno ! Hvala na savetu, ne kajem se ni malo sto sam ga skinuo, skidao sam mnogo vece gluposti od 40GB
![]() |
#44 |
Superoperater
|
![]()
Opet ja
![]() Znam da sam dosadan, ali jurim neki dobar dobos ovih dana i iako ih ima u oceanu, nisu nesto narocito procesirani, dobro je to ozvuceno (ima izbora - 2 mikrofona i naravno top bottom i rooma i overa, ali ne mogu da dobijem nekakav zvuk koji sam sa lakocom uspeo u ABBEY ROAD NI expanziji. Tamo je sve nekako pod rukom, ovde je sve odvojeno, na stranu sto neko ko nije podesio NI kontakt kako valja moze i da ne cuje ROOM i OVER ![]() ![]()
![]() |
#45 |
VIP Member
|
![]()
Nemci su razvalili i sa ovim kitom za kontakt,izasao je pre nekih dva meseca otprilike.Otkida kako zvuci(dobos narocito)u primerima na sajtu a i poprilicna buka se digla oko ovog kita po forumima.Kosta 99jura,ja sam se nameracio da ga zmem(da se ima u arsenalu instant alata),pa evo predloga ako ima raspolozenih jos recimo trojica da ga pazarimo i podelimo posto je 'downloadable'...(po 25jura svako)
![]() http://www.drumasonic.com/?page=details
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 20-07-2011 at 06:37 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#47 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Dakle tako ja radim i to je nastalo godinama prilagođivanje raznim "u?ima".I naravno tu je određeno mnogo sati rada..ali sad sam miran...bar za sada. ![]() Dojadilo mi je vijećno uspređivanje i isprobavanje BFD EZZ FR br itd ..i na koncu opet se vraćam..lepo sam pobrisao sve ostale i samo radim na Battery i Stylus i to je to...i za sad sam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]()
Evo jedne zezalice sa Addictive drums... Neki bossa-jazzy demoncic... Bice za 10 min...
Prvi put je eto, upotrebljivo ispalo... To, i slanik koji sam snimio kao shaker... ![]() http://dl.dropbox.com/u/36652056/Ste...bosa%20MIX.mp3
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Logic Studio 2011 | Proximus | Audio Software | 1 | 01-04-2011 05:58 PM |
Demo Fest 2011 | ProkDu | Razno | 0 | 14-03-2011 12:53 AM |
NAMM 2011: Allen & Heath GS-R24 | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 11-03-2011 03:14 AM |
Purchase before 2011 and Get a UAD-2 SOLO | 66musicman | Computer Hardware | 8 | 08-11-2010 02:01 PM |