|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Superoperater
|
![]()
Nisam citao celu temu i ne bavim se tako cesto ozvucavanjem sa vise mikrofona, ali ima jedan plugin koji bi mozda bio od koristi za te zafrkancije oko faza. Zove se MAutoAlign i bavi se upravo "namestanjem" signala sa vise izvora radi sto manjeg efekta ponistavanja... Evo procitajte ovde sta kaze na tu temu. Ne znam kako i koliko efikasno rade te "auto" naprave, ali eto ne boli da proba neko... Mozda mu olaksa zivot
![]()
![]() |
#42 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Sorry, you did not answer correctly. You are a robot, aren't you? haha, morao sam ![]() inace super tema... ima se sta nauciti, utvrditi... ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
MAO
|
![]()
evo ja danas ručno navukao overheade, hajhet, close mikove činela i tomova na peak doboša, da bude u istom tajmu i istoj fazi...iii.... ništa se loše nije desilo...farbe metala su manje više ostale identične, samo je doboš dobio na tranzijentnosti i ukupno po peak vrednosti... e sad sam već u zbunu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja to nikad ne radim. Valjda sam old school...
Neko vrijeme sam to radio ali sam zavrtio neki film u glavi da je previše truda za premalo rezultata. Radije se gnjavim s postavljanjem mikrofona i poslje nema brige. Al nije loša metoda...
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
moram se slo?iti sa Shotom,
praktičnost i smislenost ipak treba biti na prvom mjestu. na zadnjem ?to sam radio nisam ba? obraćao na faze,kontao sam to ravnati u postu ako bude potrebe.. al brate mili, cijeli album, posla ko u priči.. da sam to rije?io u početku bilo bi puno vi?e vremena za ostalo. za kafe sa kolegama za DIY zezancije za vi?e dru?enja sa klincima .. nema ?ta-old school rulez
![]() |
#46 |
MAO
|
![]()
meni to i nije oduzelo puno vremena...možda 2 min ? više potrošim na pravljenje grupa i routing..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Senior Member
|
![]()
Jes da ću sada da ubodem totalni offtopic... ali kad Arthur reče da mnogo vremena odvuče na pravljenje grupa i ruting, pade mi na pamet da pitam...
Da li je moguće da Cubase 5 (a i 2011ta godina je već ![]() Pa da li su oni normalni da mora da se klikće na svaki kanal, pa na output, pa groups, pa bubanj? ... ili je ipak u meni problem. ![]() Prosvetlite me molim vas. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
MAO
|
![]()
ovaj, u tebi je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Senior Member
|
![]()
Haha..
![]() Onda je tajna bila u shiftu. Ja jesam selektovao vi?e njih, sa shiftom, naravno, ali posle kada sam hteo da menjam routing, sam pu?tao shift. Hvala u svakom slučaju. Ovo je dobar tip. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mihailo Tomanović - Čarolija (Overheads Dance rmx) - novi singl - chekirajte :) | balthazaar | Promocija radova | 8 | 09-12-2010 04:08 AM |
Overheads mikrofoni! | radsoul | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 32 | 05-10-2006 05:13 PM |
Double enjoy | Eon | Promocija radova | 17 | 23-11-2004 02:21 PM |