|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Senior Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Surferu, matori, ja sam, kako da kazem, vrlo zapizdio po pitanju analogije, ima tu sta da se kaze, pazi ~ kad sam inicirao citavu sekciju na forumu, ali covece, odmazes sa ovakvim tupavim izjavama...! ![]() Ne moras bas svako svoje misljenje da izneses na forum. To se drugacije radi. Pusti decu pa im pokazi ko je cale na primeru, a ne sa 13 postova da isterujes "pravdu"...! Ne baratas terminologijom... To se tako ne radi... ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 31-12-2010 at 09:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Šala, Bockie, šala, šta nisi primjetio da je zahebancija i smiley ROTFL? ![]() Očigledno nisi zato nemojmo o tupavim i trapavim izjavama ![]() Nova Godina je, ja kod kuće sa malim djetetom i šta da radim nego da se zahebavam. Inače ćale "deci" pokazuje primjerom svakodnevno. I ne samo deci nego i odraslima ![]() Zato nemojmo o terminologijama ![]() P.S. Želim svima sve najbolje i puno analogije i digitalije u Novoj Godini, ko šta više voli. Last edited by Surfer; 31-12-2010 at 10:15 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]()
ne smarajte...srećna nova godina, eksponati
![]() isto ste mi mili ![]() Last edited by balthazaar; 01-01-2011 at 03:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Superoperater
|
![]()
Ja sam od vas za novu godinu, dobio dosta dobrih kickova tako da sad mogu da napravim sega-mega-hit koji ce se stalno pustati i koji ce da izadje na televizor, majke mi !
![]() Bez zezanja, jos jednom hvala svima koji su se potrudili da pomognu. E da, buzz - imali su neki Jeskola TR909 koji je posle bilo tesko skinuti - navodno im je Roland zabranio da ga pustaju za download ![]() Jos jedna korisna sprava za oblikovanje kicka - voxengo LF max punch!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MAC OS X... Vredi li truda i novca? | Ficus | Audio Software | 31 | 27-09-2009 01:38 AM |
Koliko $ vredi RUMSKI | Dexxy | Pricaonica | 0 | 26-05-2009 12:02 AM |
Eh da imam para ko Don! | Shricke | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 28-04-2008 10:09 PM |
Uad I Koliko Vredi | djivan | DSP forum | 10 | 24-05-2006 11:31 PM |