|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Jos jedan servis bi mogao da bude Search and Indexing. I on je u sedmici malo unapredjen, dok je u visti zajedno sa superfetchom dovodio do nenormalne HDD aktivnosti kada se kompjuter neko vreme ne koristi. Account Manager... iskreno ne znam na sta mislis - ako je to ono sto ja mislim da jeste, onda ne moze da se iskljuci - to je aplikacija za rad sa accountima i userima na windowsu, nekako mi se cini da je integralni deo sistema. Mozda si mislio na user account control ?
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
e na to sam mislio jer sam pročitao
"Jedine optimizacije koje sam ja uradio su da se iskljuci user account control" |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
ahaaa ?ta ne ka?e?, UAC sam isključio davno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
Pozdrav!
Na win 7 /64bit, 8GB rama, nakon napunjenih 4,26GB rama, Cubase5 (32bitni) pri loadiranju npr coloss. javlja kako nema dovoljno ram memorije.. Komp inače vidi svih 8 Gb pa mi nije jasno.. (postoji li uopće 64 bitni cubase5, ne nalazim ga nigdje, a ljudi spominju) |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
banned
|
![]() Quote:
Cubase x64 postoji, samo ne znam ima li ga sa popustom.
![]() |
![]() |
#47 |
Superoperater
|
![]()
Pa lepo si ti napunio taj 32bit cubase ! Naravno da ima i 64 bit verzija - ali u radnji. Zar ne citas nikad one .nfo fajlove
![]()
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Odavno razmisljam da predjem na win 7 i resih da se upustim u avanturu. Skinem drivere za digi 003, tc powercore X8, SSL Duende, Uad 2 Quad.
Ploca je gigabyte ud3, i7, fw Via chipset. Sve ovo navedeno mi radi bez problema na Xp sp3. Cubase 5 i ProTools 8.03. Na Win 7 64bit je vec problem. Ucitam PT ili Cubase 5 i posle par sekundi plavi ekran. Nece nikako da proradi... Ima li neko slicnih problema ili neki predlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Member
|
![]() Quote:
Moras da prebacis fw drivere na Legacy mode i radice sve normalno (tj. barem bi trebalo ![]() (btw. pogledaj moje odgovore u ovom postu http://rumski.com/forum/showthread.php?t=36466) Pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
euphoric
Hvala na odgovoru. Vratio sam se na XP dok ne zavrsim neke zapocete stvari, cim zavrsim probacu ovo sto si predlozio. Mada cekam da mi stigne karta LaCie koju mi je Ivan predlozio. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows 7 u audio produkciji | awacs | Audio Software | 72 | 08-12-2009 01:26 AM |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Audio Drajveri (MS Windows, OS X) | kejkz | Audio Software | 3 | 28-06-2007 05:09 PM |
:: Audio Ease Altiverb na Windows XP :: | lesha | Audio Software | 13 | 22-06-2006 12:51 PM |