| 
	|||||||
| Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Thread Tools | Display Modes | 
| 

| 
		#41 | 
| 

Member 

| 

@boggy 

Da sam znao da ce ovako da se razbesnis ne bi nista ni pisao..   Ne smeta meni da zadovoljni korisnici caskaju o ruDAWu.. Samo je trebao neko da naglasi da se ne sme postovati nista "negativno" o ruDAWu... Dati preko 600evra (xtm se) nekom da ti izoluje kuciste i instalira software + support meni ne izgleda malo.. Zato sam i rekao luksuz   Al dobro, ako to vredja masu ljudi ovde onda necu vise...
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#42 | |
| 

banned 

| 

Quote: 

Ja sam inace isto jabucni sektas, a hrvem se sa sastavljanim kantama svakodnevno, i na poslu, a i posle. A da, kad smo vec kod tog operativnog sistema i softvera... a da li je i on onda besplatan? Haha, da, znao sam... 

Last edited by kejkz; 16-12-2010 at 02:37 PM. Reason: dodao vrlo bitnu opasku  | 
|
| 
		 | 

| 

| 
		#43 | 
| 

Administrator 

| 

Matoree, ne kosta ruDAW XTM SE toliko koliko pise na toj prezentaciji (to je prezentacija od pre godinu dana). Nebitno sad koliko kosta, nekom je to skupo, nekome nije (drugim rjecima, postoje ljudi koji cijene nas/moj rad, i dokle god bude tako, postojace i ruDAW), tako da ja protiv tvojih opaski apsolutno nista nemam (niti krijemo bilo sta, svoje kikseve dragovoljno i dobrovoljno sami prijavimo, posto smatramo da je tako posteno prema nasim kupcima/klijentima). 

Svima ostalima se zahvaljujemo na podrsci, ista ce im biti uzvracena   u bilo koje doba (pa i nedeljom u 23:00, kako je ovaj primjer naveo), a sad cu da zakljucam temu, posto ne zelim dozvoliti niti jednu mogucnost da iz nesporazuma proistekne neka negativna prica, sa bilo koje strane.PS. Uskoro cemo zakaciti vise informacija o novom ruDAW XTM, pa ce biti rjesene sve nedoumice.  | 
| 
		 | 

![]()  | 

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |

| 

|