|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Veceras veliko Grand finale,valjda mu je tu kraj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
![]()
Pratis, pratis. krades fazone.
![]() ![]() doslo mi da koristim malo smiley-e. pa ono... no hard feelings.. ![]()
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Razocaran sam nije izgledalo spektakularno kao sto sam ocekivao,kralj drame i idol mladih od miloste Sale Popovic je jedini bio na visini zadatka iako mu se omakao lapsus :''Dragi gledaoci do sada je stiglo 52 hiljade 275 hiljada vasih glasova.''Sto je rekord.
P.S. Moramo pratiti trendove i pratiti sta omladina vole ne bili im se i mi podmuklo podvukli pod kozu(h). |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
Cudno, kad sam ja bio klinac (90-ih) slusao se uglavnom dance domaci; popularniji medju mojom generacijom josh kao dizel.Ko je slusao narodnjake bio je ljakse.Danas izgleda ko da nema tako neke zike koja bi bila u trendu s danasnjim vremenom, pa je zato izgleda i grand predobar..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Senior Member
|
![]()
ej al onaj decko sto je pobedio je zaista priglup,ne zna 3 reci da sastavi
![]() |
#47 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]()
"Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?!"
Grand nije kulturoloska vec ekonomska pojava. Vode ga ljudi koji dobro razumeju princip - platis dinar, prodas za dva, bez potrebe da likujemo na intelektualne sposobnosti. Bas zato se treba jos vise stideti sto svoje vaskolike nisu iskoriscene. Njih dvojica su veoma dobar tandem,Sale ima dugu karijeru na estradi,a Zika je ,za tu vrstu muzike, producent prvog izbora! Covek je producirao najbolje pesme Harisa Dzinovica i jos nekih "faca" iz tog sveta u studijima po Nemackama, Svajcarskama i sl... Veoma su korektni i ne zezaju se kada je posao u pitanju, sto je retkost kakva je u Srbiji moguca samo u laboratorijskim uslovima. Dakle to je industrija kao i svaka druga, sem sto je Grand JEDINA muzicka industrija u Srbiji, osim sto Gej92 nesto pokusava, ali se to odnosi samo na "urbano-politicko-nju-vejvovsko" smece! Mada, mozda je i tamo par izdanja moglo da zavredi paznju, i steta je sto je posrnula drzavna produkcija ispustila iz vida potrebu za izdavanjem kvalitetnijih muzickih ostvarenja... U takvim okolnostima je vazno shvatiti cinjenicu da Grand ima trziste i pametno ga opsluzuje onim za cime postoji potreba, i to je knjiski primer. Niti je ovo hvalospev o Grandu niti baca senku na suprotni tabor, vec poziv da umesto ovako nepromisljenih naslova, probamo po nesto da naucimo od njih i to primenimo u zeljenom smeru... ...ali da je to moguce - ove teme ne bi ni bilo... ...tako da... ...da! ...Jebo Grand! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
verovali il ne ima i gore od granda
![]() Deni Kragulj ![]()
![]() |
#50 |
Senior Member
|
![]()
Grandu ce doci kraj tek kada neko Srbiji servira muziku koja je extra kvalitetna i posle nekog vremena kada Grand dobije konkurenta onda moze da se prica nesto . .
Mislim cinjenica je da Grand je najaci kod nas,prosto mlate pare i promovisu tu vrstu muzike narodu (kafici,splavovi,klubovi,emisije,nastupi itd ).Tipa da krene kod nas da se obrce dobra House/dance muzika ili da krene nesto ozbiljnije hip hop ,posle nekog vremena bila bi povuci potegni. . Mene nervira samo kod svih sto bez razloga pljuju po tom Grandu,te seljaci,klosari,fenseri itd .. a ja nikad nisam cuo da je neki "grandovac" pljuvo po ostalim muzicarima koji nisu u narodnjacima !!!!! Boli ih Patka ![]() Mada mislim da ima nade,jer polako se probija dance/house sa Top fm/TDI stanicama;pa sa njihovim poznatim zurkama gde dovode velika imena .. Hip hop/Rnb sa nastupima uzivo Club White,Ambis nedeljom itd . . POlako to ulazi u glave Srbiji tako da .. IMA SANSE ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gde i kada su muz. festivali kod nas??? | LAMPASH | Razno | 12 | 10-03-2009 12:47 AM |
Kako doci do nekog normalnog izdavacha? | HeatMan | Promocija radova | 124 | 31-05-2007 08:07 AM |