|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
Pa u pode?avanju je posebna dra?, a po?to ne sviram ne znam kako komplikovane deonice manje-vi?e čitav posao mi se svodi da dobijem ?to bolji zvuk (i da se ?to manje petljam sa menjanjem parametara usred pesme...). A to nemam na izvolte ni na Korgu M1.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Igor : pa igore,ja ne mislim da za 500 eura moze da se uzme laptop pouzdan dovoljno za svirke.A kamoli da se uzme laptop + zvucna za te pare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
Zvučnu imam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
hteo bih da zamolim da se prodiskutuje i moj slucaj
![]() znaci: vukljam 2 klavijature i sto kila pratece opreme i maltretiram se sa bojama, gubim vreme sredjujuci ih, i sl, takodje me zamara velika kolicina opreme, a posto je svirka mtv/house/sve sto vole mladi jako puno vst-ova ima jako slicne boje onim koje mi trebaju, pa sam mislio master, zvucna, laptop e sada: -imam laptop kod kuce, nije neki, nije nikakav (asus, intel core 2 duo 1,5Ghz, 1Gb ddr2 (za sada), moze li da mi zavrsi ikakav posao, ili da ni ne pokusavam? svakako bih onda skupljao za nov -zvucna nije problem, bilo je vec na forumu dosta price oko toga -softver, pominjali ste razne, ali ono sto meni treba jeste nesto sto moze da tera par vst-ova, koje bih mogao da splitujem duz klavijature, kao i da pustim poneki arpedjator, sekvencu, sempl, i kontrolere na masteru da pripisem nekom parametrima nekih vst-ova, koliko sam ja razumeo Ableton bi trebao da moze sve to??? -master, mozda neki roland a serije, posto su jeftini, ili ako nadjem neki cme povoljan, ali mi svakako treba vise od 5 oktava zbog splitovanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Vibrator
|
![]()
preporuka takodje za ableton, ekstremno jednostavno midi mapiranje, ugradjeni arpeggiator, rad po scenama / klipovima, itd..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Junior Member
|
![]()
A ko bas nema poverenja u PC varijantu i njenu pouzdanost,a npr. vec poseduje neku zvucnu koja radi i na PC-u i na Mac-u(tipa m audio i sl), moze da nabaci nekog mini mac-a,uzme i neki mali displej da bude zgodan za nosenje, i dje ces kompaktniju stvar za vukljanje po svirkama.Pri tom cene tih mini mac-ova su skroz ok, za nekih 400 e uzmes sasvim ok masinu, koja jos ima mogucnost upgrade-ovanja, a mozes je sasvim ozbiljno koristiti i u studijskoj varijanti....A kad oss na svirku,sve ti stane u mali ranac, i idemoooo.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
Da li sve ovo o cemu ste govorili a posebno Akordeonista u vezi Brainspawn Forte vazi i za aranzere.Da li ga je moguce koristiti i za takvu vrstu live svirke.Imam Dell Vostro 1015 laptop i Emu 0404usb zvucnu kartu.Da li je to dovoljno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Junior Member
|
![]()
Poz. Treba mi preporuka za zvucnu. Lap je HP 550 Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz, 2GB DDR2 rama (za sada dosta dobro sljaka, ali cu ipak da nadogradim jos 2). E sad, trebala bi mi kartica sa MIDI In i USB konekcijama, al' neka jeftinija varijanta, bitno da radi pos'o. Naisao sam na M-Audio Fast Track Pro, deluje mi pristojno. Cuo sam od nekih ljudi, mada nesto sumnjam, da postoji "MIDI->USB" kabl, ali nisam licno naisao ni na sta slicno pa me zanima da li i to stvarno postoji, kol'ko valja i kol'ko para?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vrhunska svirka | Ilija Ilic | Pricaonica | 4 | 07-02-2009 01:52 AM |
Live Svirka | Domestos | Gitarska Produkcija | 4 | 02-12-2008 09:50 PM |