|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa jesu iz Italije (ne iz Tunisa) ali gde su izasli? Koliko daleko? Ovde se bogami ni "Razmazoti ni Djoganoti " nisu vrteli po radiju i TV-u. To sto se kod nas vrti, ne znaci bas nista!! @ Hollywood...sta da ti kazem. Misa u ruku, pa klikci, radi, uci, slusaj....sve moze - ako znas kako! Last edited by DaBear; 09-09-2008 at 01:58 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
naravno da ne znaci nista djovanoti ali eros ramacoti je malo drugacija prica , ipak se zna za njega ... naravno da su iz italije to iz tunisa sam malo ironicno rekao ali dobro ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
moderator
|
![]()
Al se ovde strasti razbuktase..
Slazem se ,Eros je pevac sa dugogodisnjom karijerom i jedan od najpoznatijih italijanskih pop pevaca danasnjice...malo je grubo negirati koliko je daleko stigao sa karijerom,stoga bih postavila isto pitanje koje je i DaBear postavio ('ali gde su izasli? Koliko daleko?') o njemu samome,posto mu je izgleda bitnije koliko odredjena muzika ima slusalaca,a ne kvaliteta. (uz svo duzno postovanje prema Da Bear-u,ovim NIKAKO nisam pokusala da ga uvredim niti umanjim znacaj njegove karijere;niti na to imam ikakvo pravo,vec samo da ga podsetim koliko je 'uspeh' relativan pojam,mozda je zapravo i on sam po nekim tudjim merilima neuspesan muzicar.) Druga stvar,ako cemo vec po kvantitetu odredjivati kvalitet i pravdati kich obrazlozenjem da ne moze svako biti popularan i da je to umece,verujem da u tom slucaju Srbiji imamo velikih neponovljivih talenata u nasem avangardnom zanru zvanom TURBO FOLK. ![]() Veliki pozdrav svima!
![]() |
#45 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
rasplamsalo se nego sta....!! he,he... ma ljudi, sve je to dobro..svaka rupa nadje svoju zakrpu... Konkretno, nemam nista protiv Razmazotija....prodao covek 40Miliona ploca...(jel i to spada u kvantitet??) ...ima svoju publiku, pretezno Evropa (oni koji ne pricaju engleski) i Spansko govorno podrucje (sve ploce radi i na spanskom!!) Juzna Amerika..itd Mora na spanskom - bolje se prodaje nego Italijanski..! (jel se prodao zbog toga..? ) Da li je kvalitetno, ne znam a i ne zanima me iskreno, A sto se tice moje "karijere"..he,he...koje karijere? Muzicar..?? he, he..pa ja sam bubnjar (zadnji put svirao bubanj pre 25 godina!)...a ovo sa dva prsta nabadanje po sintiju i kut'n'paste job sa samplovima...? jel to muzika? U (danasnjem) muzickom biznisu sve se zaboravlja nenormalno brzo....to sto si danas neka faca na nekom chartu - sutra sve boli uvo za tebe...koga to zanima?? Kvalitet...cega? Za koga? Zbog cega? Koga briga...uopste? al sam zacrneo....ufff brate!? a? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Senior Member
|
![]()
Ja tebe nista ne razumem iako si u Londonu, znaci li to da Vasil hadzimanov bend dzabe trosi struju jer nije poznat u GB, sta ti ustvari hoces da kazes svet je ludilo i ajmo sad svi u to ludilo, lova brate, pa nije sve ni u lovi a ni u Londonu, ima malo muzike i na Kubi a nije na top listi, i fala bogu ne koriste semplove. Nego ja slabije kapiram pa mi treba razjasniti u cemu je poenta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Lepo sam rekao da svako nadje svoju publiku, zar ne!! Cak i neki bezvezni rapper iz Velike Plane ce da nadje neku svoju publiku... A love (vise) nema od muzike (ko sto je pre bilo)...tako da se polako vracamo na ono staro....sviranje radi sviranja, a ne radi para! Sta je tu lose? Jedino, sto kazes...trosi se struja a to u danasnje vreme "globalnog otopljavanja" i nije bas pametna stvar...treba da predjemo na akusticne instrumente koji ne trose struju! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]()
da zaboravlja se na sve.. ako radish takvu muziku.. neshto ne verujem da ce se zaboraviti bocceli.. hoce li?
mislim da se chak ni busta rhymes nece zaboraviti, ako cemo vec o komercijalnijem pristupu muzici.. malo vishe "electro" zvuk? prodigy? crystal method? da, da.. house nema veze sa ovakvom muzikom, ali ipak nemoj prichati o muzici u globalu ako mislish samo na neka komerc sranja.. i ne bih voleo da ispadne da smo se iva i ja urotili ovde protiv dabeara.. chisto da se znade da nema nikakvog dogovora i sranja.. ![]() pozdrav a na bennyja su vec svi zaboravili.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Senior Member
|
![]()
Epa dobro onda smo se razumeli, postujem te jer si stariji u prici muzickoj i ne bih voleo da se ovi mladi forumasi navuku na neke pravce koji nisu vredni, instant, i da im to postane merilo vrednosti. Muzika je jako slozena i siroko polje za svakog ima mesta. A inace Benassi studio nije nimalo naivan i tu se slazemo, a ako me pitas izmedju Benassija i Ramazotija uvek Ramazzoti, muzicar je do jaja bez obzira na modu.
Long live rock'n roll |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
VIP Member
|
![]()
E, ako je Ramazotti Rock'n'Roll, idem da se momentalno objesim medju prsute!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ceca music studio | STUDIOTON | Razno | 135 | 16-02-2009 06:44 PM |
Future Music | Arthur | Tutorijali | 18 | 28-12-2004 11:51 PM |