|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
o frankopankovim majstorijama ste se mogli informirat u topiku o izgradnji studijske izoterije, a evo sad i poseban topik o spravama koje gradi pod etiketom AC Labs.
zelio sam kod njega narucit preamp, eq i kompresor pa mi je predlozio da napravimo hibrid - channel strip sa sve 3 makine u jednom boxu, za koju sam dizajnirao izgled prednjeg panela. ![]() sprava ce se zvat stripper i imat ce lampaski preamp, lampaski eq (pultec klon) i fet kompresor (1176 klon). na slici su samo otvori za potenciometre, sklopke, vumetar... vumetar ce ic onaj kojega inace ugradjuje a potenciometri ce bit crni, aluminijski. ![]() makina ce, ko i sve kvalitetne makine, imat mikrofonski input trafo i izlazni linijski trafo. frankopanko je tu kod mene i radimo dizajn front panela za cijelu seriju. ja bi voli postavit sve slike tih panela, ali bi bilo dobro ako se na forumu moze iskljucit funkcija sto smanjuje slike jerbo ih spizdi.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Open Labs DBeat | Coconut | Computer Hardware | 0 | 21-05-2009 08:22 PM |
UAD - Harrison 32C i Little Labs IBP | idekius | DSP forum | 27 | 19-12-2008 12:02 AM |