|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Pitajte Slowstara da vam objasni sta su luposlagaci.
I sto kazes da muzika treba da se prilagodjava festivalu a ne obrnuto, tu si potpuno u pravu. Bog prvo stvori festival (pretpostavljam mediteranskih sracaka) pa onda zatim stvori muziku. Tj. ljudi od sada festivale uopste vise netreba da slusamo, dovoljno je da ih gledamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() A zamisli Hendriksov " Purple Haze " kako ga izvodi gitarista orkestra nekog " mediteranskog " festivala ..... po notama ![]() ![]() ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() Quote:
ps.Pretpostavljam da gdin.Sloba nije hteo da uvredi ljude koji ne znaju da sviraju,pa im je dao malo blazi naziv"luposlagaci"ima ih p.k..ac.znas i sam koliko njih crta u cubaseu i ostalim programima.Sve je to ist ku..c,luposlagaci,neznalice onda fajlasi(oni koji na svirkama pustaju fajlove)a ruke im nicim izazvane setaju po dirkama,naravno volumen je na nuli.itd....itd.kad bi samo znao koliko ih imaaaaaaaaaa. Last edited by master29; 05-07-2008 at 04:06 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
pa sta sad treba kraftwerk da nazovemo luposlagacima a ceo set je 80/90% odsviran u realnom vremenu (ovo sam licno video na koncertu na tasmajdanu 13.06.2005.) , onda svi odreda da poizbacujemo midi iz svojih klavijatura i sl. pa cak i slowstar koji ima vise midi kablova nego ja audio kablova ili bilo koji studio, nemojte me sa tim , u svakoj muzici ima "luposlagaca" ... uzmimo za primer pepperse koji na albumu zvuce maltene savrseno a uzivo nisu ni za predgrupu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Bitan je rezultat, a ne kako se doslo do njega (u ovom slucaju). Koliko znam mentola koji "znaju da sviraju" a pesme su im prejadne. A Alavuk je dao dobar primer za Kraftwerk, oni su sve "kucali" i uzivo ima dosta pustanja "fajlova", pa sta??? Svi ovde mozemo da sanjamo da cemo uraditi to sto su oni uradili... Nema tu mesta za ljubomoru, ili znas da napravis stvar ili ne znas, nece ti pomoci ni kucanje ni sviranje. To bi vi stariji trebali da znate, a znate
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
kraftwerk tesko da je ista kuckao , tj izbegavaju , ralph i florijan su akademici muzike ili kako se vec kaze kad je neko zavrsio muzicki fakultet ili akademiju ne secam se tacno , znaci sve sto rade rade UZIVO , ima gomila snimaka gde grese note ili zaborave da ukljuce vokoder i slicne sitnice gde dokazuju da ipak SVIRAJU a ne kontrolisu midi komande i sl. i tu i tamo ubodu po koju notu npr...
inace svi njihovi albumi su svirani uzivo do albuma the mix i jedan deo pesama za electric caffe inace slozicu se sa tobom kuzmo oko rezultata koji je na kraju najbitniji od kolicine opreme i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Jebi ga, Budvanski Festival je kostao sigurno oko pola miliona evra.
Svih 32 izvodjaca (kada bi ih pozvao da nastupe pojedinacno vrede oko 1oo hiljada). Ali zato vlada Crne Gore za luposlagacicu Madonu dade 5 miliona bez ikakve sramote za sat i po! To je ono o cemu se radi. To sto nemoze svako da raspise aranzman za orkestar na Budvanskom Festivalu, to je valda, jasno i maloj deci. Ali to sto sto taj tip muzike (a da negovorimo o pesmama) nezanima nikoga, to nije bas najjasnie svima. Sanremo je to odavno shvatio, zato je i preziveo. A mi napravismo u startu pokojni festival. O tome se radi a ne o pljuvanju! Last edited by LACKY; 05-07-2008 at 11:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Potpuno se slazem!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|