|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mladi treba da osvoje to mesto a ne da im se to mesto ustupi. Ta danasnja deca... Daj, pruzi,pokloni,sve na mufte... Rad = 0. Ovi "stari" su to mesto sami stvarali,nije im ga niko dao i ustupao...
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Elem, mislim da su Sale Sedlar i Marko Kuzmanovic mladji od mene, sram ih bilo, samo sviraju albume i koncerte.... i onaj Dzoni bubnjar, DragAn, braca Antovic, Aleksandra Milutinovic i gomila mladih, uzimaju nama matorima leb (i sol) pisuci pesme i snimajuci ih.... I bre, onaj Georgijev zaposlio onog zutokljunog Vuckovica umesto da dovede neki proveren kadar iz TV Prishtine ili studija 22 RTBa....
![]()
![]() |
#44 | |
Member
|
![]() Quote:
Inace da se predstavim:Aleksandar Stanimirovic-Amadeus Band. OFF,nije stvar u tome sta i koju muziku neko svira,nego kako i sa koliko ljubavi pristupa svemu tome.ovako mi negujemo neke pesme,na primer: http://www.youtube.com/watch?v=7m2Qg58TU0k ovo je inace nas bubnjar...voleo bih i nesto tvoje da vidim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Member
|
![]() Quote:
888000000+C1,a ukoliko ti bude zafalilo malo ostrijeg zvuka 888004000 ili 888005000+C1. Za "Child in time" 808000000+perc.(ako te zanima koji perc,napisacu ti).... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#48 |
Junior Member
|
![]()
Mislim prijatelju da te malo "davi" provincija i da treba malo da se potrudiš to da prevazidješ...svaka čast vašem muzičkom opusu ali ovakvi vaši nastupi na ovoj temi su za svaku kritiku...
Nisam ni mislio da se uključujem u priču,više uživam kao čitalac ali je ovo bilo jače od mene A na snimku koji ste postavili videh Neverne Bebe i "vašeg bubnjara" ako se ne varam,ne znam šta tu treba da bude reprezentativno što se vas lično tiče kao i ove teme...imate vi i pevača pa ste mogli i njega da nam prezentujete,ako imate šta? Last edited by Hladan_kao_Led; 21-02-2010 at 11:32 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() "LADAN KAO LED" zanima me original setup za hammonda u pesmi "high ball shooter",ali verzija sa Glenn Hugesom...mislim,ako znas,jer ja iz provincije ne znam,a zanima me jako,pa ako mozes pomoci? ali ozbiljno ne znam,pokusavam ga naci na hammondu,al mi ne ide.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=PUmDz...eature=related zao mi je sto ovakav repertoar retko gde moze da se svira Ajde daj sada ti nesto tvoje iz,pa cu opet ja,nije fer vodim 2:0 ![]() http://www.youtube.com/watch?v=QXAsn82VbCU Gle 3:0 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |