|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ali istina je da su mu klaviri očajni, i 3Layer i sve ostale izvedbe, to je jako teško uporabljivo za bilo koju primjenu. A glede 700 X ... Pa, dobar je, odličan zapravo, al da se baš može komparirat s jednim Steniwayem Ivoryem ili QL Pianosom ... Ne bih baš rekao. Možda za live da (iz više razloga), al za mockuping, IMHO, ne baš. Iako je klavir jedan od najlakših akustičnih instrumenata za sampleirat (ima stvarno odličnih libova), Synthogy i QL tu su otišli najdalje. Last edited by atmajian; 31-12-2007 at 03:36 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
MCI Master
|
![]()
decki malo ste OT....S90 je igracka a ovdje se postaju LIJEPI INSTRUMENTI!!!
otvorite novi thread za NAJLJEPSI PSS ili PSR ili sl... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
Malo smo off topic, ali je S90 igračka, a?
![]() Ok, nećemo više o tome, ali interesantno je kako pola ekipe s "igračkama" radi bolje stvari nego druga polovica s neigračkama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ok mislim da smo zavrsili s pricom o Yamahi.
![]() nekome je igracka nekome nije, nema potrebe za "uvjeravanjem" jer to nikad nema efekta. da se vratimo na topic: meni je super ovaj sint iza Alessandre Ambrosio.. umm.. volio bih nju.. iskoristiti i live i u studiju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
MCI Master
|
![]()
mala ima knobove , ALI MAJUSNE
![]() a ti Clusterchorde STARI PERVEZNAK JEDAN...haj neku ovi sliku i cicu s prophetima i..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ali DOBAR OT |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Roginator zarazio si me prehladom!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Počelo me i grlo boliti dan nakon što smo bili na piću. Nadam se da neću završiti kako si ti završio, jer prekojućer kada sam te zvao od relisa, nisam ti uopće glas prepoznao - kao da si bio pijan si zvučao. Ako to imaš već 2 tjedna, onda je to možda i blaga gripa. A ako dobim gripu, onda ću poludit !!!! ![]() ![]() ![]() Vratimo se na topic i lijepe synthove. Evo za 700 EUR jedan XTk: http://cgi.ebay.com/WALDORF-MICROWAV...QQcmdZViewItem |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Junior Member
|
![]()
Ma ljudi Korg Pa 1 xpro je jedna od lepsih spravica........kupis i tezgaris do mile vilje........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]()
Don Solaris-čiji je to studio na prethodnoj slici?(predobar mi je i ima par zanimljivih stvarčica).To bi bilo lijepo vidjet u?ivo!
?to se tiče sinteva 1.waldorf wave 2.neuron 3.jupiter 8 4.voyager 5.sunsyn ovo nije po redu i s razmi?ljanjem od 10 sekundi,ali da se potrudim popis bi zasigurno izgledao drukčije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
Jedan od lepsih digitalaca
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
EXIT: jeli ko bio tamo? sintevi uzivo? | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 30-08-2006 02:04 PM |