|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Senior Member
|
![]()
Bili smo prijatelji.
Ovo je uzasan gubitak. Neka mu je laka zemlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Tuzno i nepravedno...
Veliki gubitak za muziku naseg okruzenja... Izuzetan pevac i jedan od retkih koji u svom repertoaru nije imao seljoberije"koje raja trazi"... Nek mu je laka zemlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Senior Member
|
![]()
Izuzetan i talentovan pevac pred kojim je tek trebala da bude prava karijera.
Strasno je kada neko tako mlad i perspektivan tako okonca zivot. ![]() Neka pociva u miru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Senior Member
|
![]()
auh, mama mi javila danas, kad sam cuo prvo nisam mogao da poverujem, a onda za malo da zaplacem... tuga... bio je jako talentovan, simpatican mladic...
izgleda da je ponekad lose biti predobar... izgleda da takve najradije primaju dole... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Senior Member
|
![]()
Katastrofa...Ja josh ne mogu da verujem:o :o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]()
26.godina,jedinac,fantastican umetnik,interpretator,neverovatno talentovan i prizeman mladic.Imao sam cast da ga upoznam na festivalu u H.Novom kad je pocinjao svoju karijeru van Makedonije.Verujte toliko sam tuzan,sokiran i besan(vozac dzipa je zaspao za volanom!!!!!!!!!),jos uvek brisem suze.Ne mogu da verujem da ovako glupo ginu ljudi koji su mogli toliko da ponude muzici na Balkanu i sire.Kakav gubitak.
Neka pociva u miru.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Mason
|
![]()
Nemam nameru da pravdam vozacha dzipa, daleko od toga... ali... to je ono nashe chuveno "mogu jos malo"... i ... eto sta se desi
![]() Usput... koliko je on to ishao na sat, kad nakon udarca u sustizanju auto izgleda ovako: http://www.youtube.com/watch?v=iIiXarV4X4o , a misterija je (ako je tacna pricha autora snimka) i to sto se u autu ni jedan air bag nije aktivirao. http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...ki/361750.aspx
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 16-10-2007 at 03:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Strasno ......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]()
sta rec...?!
njegova djela zivit ce vjecno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
...ovo su oni trenuci kad razmisljajuci sta da napises nikad nisi zadovoljan tezinom izabranih reci...
...moj naklon, duboko postovanje i saucesce njegovoj porodici i prijateljima...
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 16-10-2007 at 04:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poginuo Esbjorn Svensson | Goran | Pricaonica | 10 | 22-06-2008 11:44 PM |