|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Moderator
|
![]()
Jedina objektivna razlika izmedju Tone port-a i xt je u tome sto xt ima knobove koji su uzasno korisni pri pravljenju zvuka i ne treba ti vise od 45 sec, ako znas sta zelis da pomocu njih sve pretrcis i napravis zvuk kakav si zeleo. Ja sam se time vodio kada sam birao izmedju te dve sprave i nisam pogresio.
![]() |
#42 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
|
![]()
hmmm.. ne znam da li da verujem u toneport poshto:
1. crpi cpu 2. procesira sve u mom kompu (nakon usnimavanja) 3. Ima bass in, guitar in, i mic in.. mora da su na nechemu posustali.. prochitao sam da je mic in nepouzdan, poshto se bode u USB (shto je i logichno).. uhh... ne znam.. btw, za toneport kapiram da treba da kupish gearbox software naknadno.. bar sam ja tako skapirao na njihovom sajtu.. (iako samo na jednom mestu kazu da je free, na ostalim "when you purchase your gearbox software...".. iskreno, najjeftinije reshenje je toneport.. ako je to u sushtini ista (osim par cab& modela manje) stvar kao i podxt, onda je to savrsheno.. kako sam naporan, jel? ![]() jbg, trudim se ad prodjem najjeftinije a dobijem najbolje.. kao i svi, zar ne.. ![]() pozdrav.. i izvinite za muchenje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Member
|
![]() Quote:
Pogre?no si skapirao, gearbox je free. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Senior Member
|
![]()
Ja imam Toneport UX2 i mogu ti reci da mi on zavrsava sve poslove oko gitara bez problema. Ima i sp/dif digital out (mozes i tako povezati) i koristiti prakticno kao plugin sa asio drajverom tvoje glavne muzicke kartice. Ja sam cak i vokale preko njega snimao i nije ispalo tako lose.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Moderator
|
![]()
@bota: onda super.. hvala
@shimishimi: then ux2 it iz.. ![]() pozdrav i hvala josh jednom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj da se plasis,toneport u poredjenju sa recimo GuitarRig2 opterecuje daleko manje CPU-a a da ne pricam o revalver2.Ta sprava moze da sljaka na onim praistorijskim duronima od 900mhz.
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]()
ma boli mene uvo za cpu.. ionako sam se napuco sa dobrim kompom.. bitno je meni da to bude TAJ zvuk.. ako je to ISTI zvuk kao i sa 677 eura xtpro-a (shto je meni mnooogo chudno) onda cu da trchim i pazarim oma..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Senior Member
|
![]()
Zvuk je isti potpuno, jer je u pitanju isti software koji ih pogoni. Razlika je u hardveru. XT-pro je samostalna sprava, dok UX nije.
Uostalom ako imas prilike poslusaj i sam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]()
pa nemam.. chuo sam samo xtpro.. i to je ono shto bi mi reshilo muke.. ako je toneport ista stvar, kupujem. prosto und jednostavno..
![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procesor za live | OFF | Gitarska Produkcija | 20 | 20-08-2008 02:01 AM |
RAM memorija i procesor | Cluster | Computer Hardware | 1 | 08-07-2007 11:13 AM |