|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
MCI Master
|
![]()
idemo na PSU ... da do 15.9 svi imamo PSU....
slijedeci je klon EMU diskretnog Modular VCOa... prvo psu i kabineti da se mozemo igrat.... ovaj tjedan trebamo skupit 5 ljudi za PSU....da narucim sve!!!! a ne da se 100x maltretiramo!!!! ajde babic i DON!!!! mislim da bi ovo trebalo biti donu interesantbo ovo je BASIC za synth programing!!!! Ivo koji ce sve lemit je naoruzan LEMILICOM!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
PSU već imam tako da sam za sada out.
za vco se dogovorimo kad dođe vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
MCI Master
|
![]()
malo radim kalkulacije....
SSM 2044 VCF modul ..recimo bi u finalu kostao KIT varijanta 75 eura sastavljen 100 eura VCA (Polyfusion Discrette) Kit varijanta 65 Eura sastavljen 90 eura ili ako bi isli na DUAL VCA..znaci 25% vise DUAL ADSR: (Diskretan) (mozda bi isli na SSM 2056 sto bi kostalo cca 30% vise) Kit varijanta 100 eura Sastavljen 125 eura triple LFO ( Digisound 80 style) 3 LFOa sa po 4 waveforma KIT Varijanta 70 eura Sastavljen 95 Eura i naravno VCO (diskretni ) emulator modular CLONE moram malo sijest i to izracunat... cijene modula gore su za bazi 4-5 komada...cijena bi drasticno mogla past s kolicinama...ali mi izgleda da nas je tu 3-4 interesenata pa emo morat racunat na ove cijene!!!!! prosijek je modul po cca 100 eura +/- jedino bi VCO trebao biti malo skuplji..cca 40 % |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Member
|
![]()
To znaci 550-600 eura za sestavljene module (za nas sa dvije lijeve ruke
![]() Quote:
550 eura (ili manje) nije neka strasna lova... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Member
|
![]()
@roginator
jer farnell, kod nas altpro, daje popust na količinu? da je npr. na +100 artikala ni?a cijena. edit: sad sam vidio da ne. damn. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
mod?rateur analogue
|
![]()
mislim da bi svi trebali racunati odmah na dual VCO sistem, to dize mogucnosti sistema barem 10 puta. detuning, oktave, oscilator sync, cross modulacije itd itd itd..
predlazem slijedecu varijaciju na Roginatorovu osnovu: 2 x emulator VCO dual VCA dikretan 2 x ADSR diskretan (2056 ADSR se moze poslije dodati kao treci, CV ADSR po potrebi) LFO board 24dB Ladder Filter - bilo pcb od Oakleya, Motma, ili nekog treceg.. moze i original emulatorov ili moogov dizajn. LAG processor to je po setupu vec maltene mali modularni minimoog ili arp oddysey.. samo nabacujem ideje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
MCI Master
|
![]()
moze sve to ali imaj na umu da ladder poskupljuje proizvodnju vcf skoro 100%
lag processor je oko 80 tak eura... diskretni ADSR nije problem!!!!! ETHO!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
Drugovi,
Zaboravio sam vam reći. Vlasnik sam barem dviju knjiga koje bi (možda) mogle pomoći: -- Oscillator circuits (186 strana) -- Practical oscillator handbook (248 strana) -- Oscilatori (naša domaća knjiga) Budem pogledao jel ima koji VCO unutra. Onako napamet znam da ima hrpa DCO-a. Inače imam još brdo knjiga iz elektrotehnike. Evo tu je popis sa slikama koji sam stavio na site opservatorija Višnjan: http://www.astro.hr/ucionica/ostalo/knjige/elteh.htm Ako nekom nešto treba.... imam kopirku na poslu. ![]() Last edited by Don Solaris; 17-08-2007 at 06:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modular corner | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 14-02-2008 08:32 AM |