Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-08-2007, 05:00 PM   #41
Fibra
Member

Fibra's Avatar

Default Re: Endorphin - Quad SID synth

Hvala ljudi, mada ne mogu bas da se pohvalim da sam nesto posebno odradio demo, ali nisu zvukovi losi, bar za preview.
...sklepao sam neke mustre uvece za 15tak minuta i krenuo da zavrcem sto se oduzilo do svitanja. Na kraju sam zaboravio sta sam ono`teo. Onda sam snimio nekih 15tak pojedinacnih sampleova i pao u krevet.

Inace, sam paralelno drljao sva 4 Endorphinova sinta dok je na na Data SIDu isao samo neki ravan bas. Woody, tu i tamo... falilo mi ruku. Zovem Shivu drugi put.
Jebi ga, muziku sam zapostavio vec dugo vremena zbog ovog izleta u hardware, i sve kao, e.. jos da napravim 2-3 sprave pa cu napokon da se bacim na muziku, ali nikad kraja. Na kraju krajeva zbog muzike sve ovo i radim. Ocu da minimalizujem software.

Sto se tice stvari koje radim, sve je u ponudi... dosadasnja oprema, ovo sad sto imam, pravljenje po zelji... custom synths/midi controeri/ step sekvenceri. Smo je bitno da znate sta bi vi i jel`te, imate li s cime da se klatite Znaci moze sve. Neka, sirotinjska (budzet) varijanta, gotov uredjaj, po porudzbini. ALPS, Penny&Giles ili standardne komponente. Moze jednostruki sint ili cak 8struki, ali to je samo za perverzne medju nama. Ja sam poluperverzan, pa mi je dovoljno 4.
U svakom slucaju, stvarno nisam proklet i ko mi se ucini OK lik, moze da dobije veoma povoljno bilo koju spravu. Endorphin, nije jeftin, ali to je ipak vrhunska masina koja je napravljena za referencu i cija izrada nije bila bas jeftina, da ne pricam o mesecinma crtanja i planiranja. Ja sam perfekcionista, i dok nisam bio zadovoljan nisam ni pocinjao da ga pravim. Data SID je dzaba, pogotovo u poredjenu sa ruznim SID station-om koji ne koristi ni pola mogucnosti ovog sjajnog chipa.
Takodje su i razne trampe moguce, svasta meni treba.
Imate PM, pa ko je ozbiljan nek se javi.

Last edited by Fibra; 09-08-2007 at 05:09 PM.
Fibra is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2007, 05:08 PM   #42
Fibra
Member

Fibra's Avatar

Quote:
Pa matori, svaka cast!
Ova sprava je strava!
I ja bi kao DADDY Z jednu da posedujem.
Jel bi se moglo to serijski organizovati, pa da se prodaje preko (Svabija)?
Hvala Cucko, i ja bih jedan... Alesis... Andromeda
Sto se serinje tice... na znam. Generalno, sam u fazonu da pravim unikatne sprave, gde svakoj posvetim maximalno paznje. Takve stvari se veoma cene. Nije to isto kao kad stancujes. Individualnost je ono sto preferiram u svakom smislu. Kad je oprema u pitanju, bar bi svaki pravio drugacije boje ako bi vec licili. Nebih iste. Imas neku semu za svabiju? Predlozi nesto..

A ti Daddy Z, dobijas jedan sa xtra popustom ako ces da napravis jedan ozbiljan SID demo.

Last edited by Fibra; 09-08-2007 at 05:12 PM.
Fibra is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2007, 07:29 PM   #43
DADDY Z
Moderator

DADDY Z's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fibra View Post
...
A ti Daddy Z, dobijas jedan sa xtra popustom ako ces da napravis jedan ozbiljan SID demo.
It's a deal....
DADDY Z is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2007, 09:26 AM   #44
Fibra
Member

Fibra's Avatar

Kao sto sam i ocekivao... nema zapravo zainteresovanih. Mozda neko zeli dzaba jedan, ili dva..? Javite se slobodno, bez ustrucavanja.
Old 14-08-2007, 10:45 AM   #45
DADDY Z
Moderator

DADDY Z's Avatar

ja sam zainteresovan...javi cenu i tako to...
DADDY Z is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2007, 12:26 PM   #46
Fibra
Member

Fibra's Avatar

OK, imas PM.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules