|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Sta ti sad imas protiv elektro Ibicasha? Ko si ti? Odakle tebi pravo da prozivas bilo koga kad si u najmanju ruku neobavesten. I sta ti znas o dobrotvornom radu i Stonsima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() i zašto je licemjeran Grand!? hm, pa Grand ne obećaba da će promjenti svijet..oni sami samo što ne kažu "mi davamo narodu lake note, narod nama pare, to je naš posao i zdravo!" Kome smetamo nek nas nadjebe !" Grand je prije ljigav i banalan, al licemjeran nije! a, Mogli, hm...nemam ja problema sa shvatanjem demokratije...naprotiv...strah me da je shvatam mnogo bolje nego što bi "trebalo"...pa ti provali šta sam s ovim htio reći ![]() ![]() ![]() ![]() al ipak problem demoratije sad prevazilazi okvire ovog posta a i naše kompetencije da sad u to zalazimo Last edited by balthazaar; 08-07-2007 at 06:36 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
Rrrrrrazummmem!
I završavam izvinjenjem svima, ne samo Ibicašima, koje sam nenamerno uvredio. Summarum, Stonsi su kulturno bitni zbog toga što je navedeno - što ne znači da su stoga i dobri ili loši, samo da su bitni. Kulturno bitan je i Hitler kao primer etničkog čišćenja, a kulturno bitna je i Al Kaida kao primer terorizma. Dobro ili loše, to je nešto drugo.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." Last edited by Rocket Roll; 08-07-2007 at 10:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rekoh ja jednom prilikom, dodjoh na ovaj forum da nesto saznam i misleh da ovde sve ozbiljni i kulturni ljudi. Kad ono.... BTW, Stonse slusam iako ih ne obozavam, sta oni znace receno je i u ovoj temi a ima plus jos dosta o tome. I kulturoloski i kao pokretaci nekog novog pravca i sa jos mnogo aspekata. Ali ajde gledajmo to ovako. Dok dete, ili mlad covek, dokazuje svetu koliko vredi, onda radi i stvari zbog kojih bas i nece da bude ponosan kad ostari. Za to vreme pomno prati sve reakcije sveta oko sebe i skuplja saznanje o sebi. A kada se dokaze onda pocne da izvoljeva i da se drzi nekih svojih principa pa ma koliko da su pogresni. Tako da bio star ili mlad, i genije i ludak su uvek neshvaceni. Prenesno na Rolling Stonese, ukratko: Moze im se A demokratija pfffff. Moje vidjenje stvari. U demokratiji vlada nekolicina nad vecinom. Vecina je inace izabrala tu nekolicinu. Samim tim nekolicina je voljom vecine dobila dozvolu da vecini radi sta hoce i da nikog ne pita. Klasicni primer mazohizma.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|