Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2007, 05:30 PM   #41
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: The ROLLING STONES otkazali ...

Quote:
Originally Posted by Rocket Roll View Post
Ali ne sećam se da je neki DJ i(li) neki hip elektronko Ibicaš rekao u svojim pesmama nešto slično, ili barem nešto bitno, ili da je donirao koji milion za sirotinju... a o dobrotvornom radu Stonsa čovek može ponešto i da izgoogla.
Sta ti sad imas protiv elektro Ibicasha? Ko si ti? Odakle tebi pravo da prozivas bilo koga kad si u najmanju ruku neobavesten. I sta ti znas o dobrotvornom radu i Stonsima?
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 06:27 PM   #42
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rocket Roll View Post
Ali ne sećam se da je neki DJ i(li) neki hip elektronko Ibicaš rekao u svojim pesmama nešto slično, ili barem nešto bitno, ili da je donirao koji milion za sirotinju... a o dobrotvornom radu Stonsa čovek može ponešto i da izgoogla.

I šta oni imaju da se izvinjavaju za pare? Kome? Arkan ima da se izvinjava za pare. Karić, ruski milijarderi, ta ekipa. Jesu li Stonsi prodavali oružje? Stvarali hiperinflaciju? A koliko ljudi uopšte pominje sirotinju? Kako ja to vidim, bolje da bar oni nešto kažu nego da ćute kao ostali milijarderi. Je li bolje kada Željko Mitrović ćuti i gura napred Grand Paradu, ili kada Stonsi pevaju "Gimme Shelter"? Željko je licemer, ako ćemo već o licemerju o muzičkom biznisu i ako već moramo da upiremo prstom, AOL Time Warner su licemeri, šta su Stonsi prema njima?
Ha, pa poenta je u tome da ni "Ibicaš" ni "roker" niko od njih u suštini nije tu da mijenja svijet. On pravi muziku u kojoj mi uživamo ili ne uživamo, poštujemo ili ne poštujemo. Ako neko napravi nešto dovoljno poželjno, on onda ima silnu lovu i ja to poštujem - ok. Al brate, jebe se njemu za siromašne i ugrožene dok on cepa tu lovu. I zato je licemjeran taj stav , kao i oni spotovi koji prikazuju napaćene, izgladnjele i osakaćene i neku navodnu zabrintust nekog guzonje koji više ne zna šta će od bijesa, pa "daj ono kao da se malo zabrinem o siromašnima, to će mi možda donijet još više love jer narod pada na te sentimentalije"

i zašto je licemjeran Grand!? hm, pa Grand ne obećaba da će promjenti svijet..oni sami samo što ne kažu "mi davamo narodu lake note, narod nama pare, to je naš posao i zdravo!" Kome smetamo nek nas nadjebe !" Grand je prije ljigav i banalan, al licemjeran nije!

a, Mogli, hm...nemam ja problema sa shvatanjem demokratije...naprotiv...strah me da je shvatam mnogo bolje nego što bi "trebalo"...pa ti provali šta sam s ovim htio reći jer demokratija negira sebe samu i , evo sad ću vam čak i predvidjeti nešto, mada to inače naplaćujem )))) ne vjerujem ni da ovu našu današnju demokratiju čeka neka svijetlija budućnost od komunizma...ova naša demokratija će dovesti dotle da da ispadam bolestan i lud ja koji kažem da je odvratno i da ne bi trebalo da čovjek može da oženi konja i da sa njim usvoji dijete , a ne taj koji to radi...uh! gadna je rulja i pravila koja rulja postavlja

al ipak problem demoratije sad prevazilazi okvire ovog posta a i naše kompetencije da sad u to zalazimo

Last edited by balthazaar; 08-07-2007 at 06:36 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 10:10 PM   #43
Rocket Roll
Member

Rocket Roll's Avatar

Rrrrrrazummmem!

I završavam izvinjenjem svima, ne samo Ibicašima, koje sam nenamerno uvredio. Summarum, Stonsi su kulturno bitni zbog toga što je navedeno - što ne znači da su stoga i dobri ili loši, samo da su bitni. Kulturno bitan je i Hitler kao primer etničkog čišćenja, a kulturno bitna je i Al Kaida kao primer terorizma. Dobro ili loše, to je nešto drugo.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'."

Last edited by Rocket Roll; 08-07-2007 at 10:16 PM.
Rocket Roll is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2007, 07:40 PM   #44
dejankuki
Moderator

dejankuki's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mogli View Post
Nisi u toku......Demokratija je kad se sagnes, a izmedju svojih nogu vidis 4 testisa!

oo

Rekoh ja jednom prilikom, dodjoh na ovaj forum da nesto saznam i misleh da ovde sve ozbiljni i kulturni ljudi. Kad ono....

BTW, Stonse slusam iako ih ne obozavam, sta oni znace receno je i u ovoj temi a ima plus jos dosta o tome. I kulturoloski i kao pokretaci nekog novog pravca i sa jos mnogo aspekata.
Ali ajde gledajmo to ovako.
Dok dete, ili mlad covek, dokazuje svetu koliko vredi, onda radi i stvari zbog kojih bas i nece da bude ponosan kad ostari. Za to vreme pomno prati sve reakcije sveta oko sebe i skuplja saznanje o sebi. A kada se dokaze onda pocne da izvoljeva i da se drzi nekih svojih principa pa ma koliko da su pogresni. Tako da bio star ili mlad, i genije i ludak su uvek neshvaceni.
Prenesno na Rolling Stonese, ukratko: Moze im se

A demokratija pfffff.
Moje vidjenje stvari. U demokratiji vlada nekolicina nad vecinom. Vecina je inace izabrala tu nekolicinu. Samim tim nekolicina je voljom vecine dobila dozvolu da vecini radi sta hoce i da nikog ne pita.
Klasicni primer mazohizma.

dejankuki is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules