|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Stvarno bi to mogli da "smisle" unutar softvera vishe
![]()
![]() |
#42 |
Moderator
|
![]()
pa jbg.. a shta se onda u freeze folderu stvara?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Ma da kliknes render i da pici.. To sam mislio naravno
![]()
![]() |
#44 |
Moderator
|
![]()
ono moje je bio odgovor na kejkzov post..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
banned
|
![]()
Stvaraju se wav fajlovi, koji na prvi pogled izgledaju sasvim upotrebljivi, ali ako pokusas da ih ucitas u svoj projekat u Cubase-u, videces da su to neki delovi renderovanog instrumenta koje ces vrlo tesko da postavis na pravo mesto u pesmi. Problem postaje jos veci kada se koriste instrumenti koji imaju vise izlaza, jer tek onda neces moci da shvatis sta ti fajlovi predstavljaju.
Najbolje resenje za Cubase i Nuendo bi bilo da se ili naprave opcije za snimanje svakog kanala posebno u okviru render dijaloga u jednom koraku, kao kod mnogih drugih programa, sa mogucnoscu automatske zamene ili iskljucenja instrumenta i zamene starih trekova novim. Ili bi jos bolje bilo da konacno naprave ljudske mogucnosti za makroe, u kojima bi mogli da se programiraju sve moguce komande. Probajte Zynewave Podium npr. da bi videli jedno od inteligentnijih resenja za rendering, ili jos bolje Samplitude 9, koji proces freeza i rendera verovatno dovodi do savrsenstva. Za sada, pogledajte i makroe za rendering instrumenata u Cubase-u, i on je dobar kada treba instrument i njegove efekte "zameniti" rendanom verzijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]() ![]() Mozes samo ove neznalice da nerviras ![]() Kod mene radi sasvim lepo i sa obicnim export selected tracks, izbaci mi .xml i izbaci mi trake, a imaju i ove napredne opcije kao gore na slici.
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 04-05-2007 at 08:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
|
![]()
chekaj, pa kako onda to meni na cubaseu ne shljaka? nemoj me jebat, bolan..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Zato sto postoji razlika izmedju selektovanih traka tj. kanala i selektovanih audio fajlova unutar tih traka.
![]() Da bi cela stvar radila treba da selektujes trake, ne audio fajlove. Sad sam probao da selektujem audio fajlove i dobio sam istu "gresku" kao i ti, tako da sam skoro siguran da je ovo u pitanju.
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
Dobro je da su implementirali tu varijantu u Live 6 jer u verziji 5 toga nije bilo...
Jel se meni cini ili Ableton radi realtime exportovanje!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]() Quote:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cubase sx3:export audio mixdown.. | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 14-12-2008 09:18 PM |
Cubase Traka | Brka | Audio Software | 7 | 17-05-2006 11:19 AM |
Cubase export bug?? | Arthur | Audio Software | 17 | 03-02-2006 10:16 PM |
CUBASE IMPORT vise MONO traka odjednom | ANITA | Audio Software | 26 | 20-12-2005 11:06 PM |