|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Administrator
|
![]()
Samo da javim, Azma AD su dobrim delom stavljene, sutra mozda kraj, pa fotkanje, pa cu da okacim slike. Ono sto vec sada mogu da kazem jeste samo da podelim i shvatim Ivanovo odusevljenje kada je on postavljao Azmu. Dakle, definitivno sam jako zadovoljan, definitvno Azmafon nije dovoljan jer totalno "zatvori" sobu, a Azma AD preko njega je otvore, ali na pravi nacin.
Za sada toliko od mene, jos da dodam mali tip&trick: rostilj na kome stoje AD ploce ne sme da bude kao za gips. Znaci, nikako samo uzduzne sine razmaka 60cm, vec se mora stavljati i horizontalne precke. Ploce su jednostavno suvise elasticne i moraju biti fiksirane sa sve 4 strane. Recite majstoru da hocete "sace" (izgovor kao pcelinje sace)
![]() |
#43 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() P.S. Kod mene su u toku radovi jos jedne sobe, trece .. ali ovog puta soba za odmor i sedenje,pusenje .. sank,pice,jako prijatno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Veliki poz!
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
|
![]()
Super ljudi!!!
![]() Svaka cast!... ![]() ![]() ![]() Jes... sve nam slike trebaju ![]() pozdrav bogi
![]() |
#46 |
MCI Master
|
![]()
uskoro cu ja pustovati Brdo slika..moj studio je gotov za 2-3 tjedna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Administrator
|
![]()
Ova faza je zavrsena. Sledi mazanje spojeva akrilnim silikonom. Zasto akrilni silikon? Zato sto su Azma AD ploce koje sam ja stavio ne bojene. A farbaju se poludisperzivnim ili akrilnim bojama na vodenoj bazi. To su sve poznate Jupol, Vernilac, Helios,..... farbe. Jos jedan razlog za silikon: lepo ce da "vakumira" spojeve ploca, mada mojim majstorima svaka cast. Imao sam srece, radili su u milimetar precizno.
Dakle, ovo je sirova verzija, sledi silikon na spojevima, zatim farbanje u zeljenu boju, i enterijer. Prekidac za svetlo je Modul (otkinuli me 10 eura za prekidac Modul, ali vredi), uticnice su domace, keramicke, retro dizajn (zapravo retro design je sasvim slucajno, jer nase "made in serbia" fabrike vec 30 godina nisu menjali dizajn proizvoda), ali u ovom slucaju sam upravo to i trazio: keramika bez uticaja Kineza i njihove plastike na "brand name" uticnice. Sad, evo i prve fotke slikane veceras, iz ove faze rada...... sledi nova faza.
![]() |
#49 |
Moderator
|
![]()
dr.Ru.... SJAJNO IZGLEDA!!!
![]() ![]() ![]() Svaka cast!!! Zovi, kada studio bude za "zagledanje"!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
#50 |
Administrator
|
![]()
Hvala Boggy!
Ako si primetio, sve tvoje sugestije su realizovane ovde, cak smo i zadnji zid koji u pocetku nije imao ravan deo, ispravili po tvojoj sugestiji. Zovem naravno! A voleo bih i da cujem u prostoru SuperMee ![]()
![]() |
Tags |
alpod, azma, azma ad, azmafon, konstrukcija, parket, studio |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Step sequncer | on Lord | Audio Software | 12 | 19-07-2009 09:41 AM |
Step synthesizer | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 14-06-2009 04:08 PM |
Koncepcija i izgradnja studija | DeMa | Dizajn i konstrukcija studija | 48 | 07-12-2008 09:42 PM |