|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
A kakav je taj Hammer u Novom Sadu... Sta ima od opreme?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
MAO
|
![]()
nisam znao da su cijene blago pale.. pink 2 je nekad sa sve popustom bio 400e dnevno. mada šta god.. ja stvarno nemam ama baš ništa protiv tog studija, stvarno im je lep spisak opreme, lepo osmišljeno i realizovano, stvarno odaje utisak ozbiljnog planiranja i pristupa.. jedino me malo nervira što je pod zemljom i što moram da se provlačim pored svih onih zombija u njihovoj zgradi, nekako mi došlo nelagodno svaki put.. i nekako nema svog duha, a to je već do ovoga što ideki priča, da te ništa ne vezuje za nj osim par propalih pokušaja da se nešto uradi. Kod Barbe je ipak drugačija priča, diskretnija lokacija i atmosfera i ja već znam za barem jedan jako dobro urađen proizvod iz meni bliskih žanrova - a to je novi album Ritma nereda koji se skoro pojavio u prodaji, a koji sam čuo još letos u studiju.. onako, lagano predavanje kako bi gitarski zvuk kod nas mogao da zazvuči uz malo truda i bez kompromisa sa tehnikom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam , meni se taj Ritam Nereda tamo ne svide previse, sad ne znam u kojoj sam fazi slusao..... Svejedno, cekam da izadje, pa da vidimo gotov proizvod. A i nije kod njih usnimavan, tako da mi nije merilo
Dobar vodic kroz dobre (?) studije u ex YU, je album Aleksandre Radovic, koji je radjen u 5,6 odlicnih studija od Vardara pa do Triglava (nema Barbe na spisku).. Koga ne mrzi neka poslusa, pa nek da svoj sud
![]() |
#44 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Sta je sa perunom....koliko znam on ima vrhunsku opremu....i covek zna sta kupuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Member
|
![]()
Pa evo da se ukljucim u razgovor,naime radio sam svuda po bivsoj yu (zagreb,Sarajevo,Vinkovci),malo i po strani London, Brighton,mislim da je generalni problem vreme.Treba ti par dana da se naviknes na zvuk u studiju,moji su snimci zvucali dobro u pinku (naravno losi su zvucali lose),ali kad napanjis dajnaaudio u pinku ili genelece u zani mislis da si najbolji ton majstor na svetu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
...pa jos uvek zavrsavamo radove, bice gotovo za koji dan, tu su sve sprave, cekamo jos samo softvere... bice i sajt za koji dan, do tad evo dve fotke sa mog mobilnog pozz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
http://fileho.com/download/622a74750...-480-.jpg.html ...nesto zeza img scripta, ili sam sasav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shtanc diskova u Srbiji gde? | Jan | Razno | 5 | 23-05-2009 01:16 PM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |