Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-01-2007, 09:59 AM   #41
sRce
Pro Member

sRce's Avatar

Default Re: Najbolji Studio U Srbiji?

A kakav je taj Hammer u Novom Sadu... Sta ima od opreme?
sRce is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2007, 10:36 AM   #42
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

nisam znao da su cijene blago pale.. pink 2 je nekad sa sve popustom bio 400e dnevno. mada šta god.. ja stvarno nemam ama baš ništa protiv tog studija, stvarno im je lep spisak opreme, lepo osmišljeno i realizovano, stvarno odaje utisak ozbiljnog planiranja i pristupa.. jedino me malo nervira što je pod zemljom i što moram da se provlačim pored svih onih zombija u njihovoj zgradi, nekako mi došlo nelagodno svaki put.. i nekako nema svog duha, a to je već do ovoga što ideki priča, da te ništa ne vezuje za nj osim par propalih pokušaja da se nešto uradi. Kod Barbe je ipak drugačija priča, diskretnija lokacija i atmosfera i ja već znam za barem jedan jako dobro urađen proizvod iz meni bliskih žanrova - a to je novi album Ritma nereda koji se skoro pojavio u prodaji, a koji sam čuo još letos u studiju.. onako, lagano predavanje kako bi gitarski zvuk kod nas mogao da zazvuči uz malo truda i bez kompromisa sa tehnikom
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2007, 10:48 AM   #43
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Ne znam , meni se taj Ritam Nereda tamo ne svide previse, sad ne znam u kojoj sam fazi slusao..... Svejedno, cekam da izadje, pa da vidimo gotov proizvod. A i nije kod njih usnimavan, tako da mi nije merilo

Dobar vodic kroz dobre (?) studije u ex YU, je album Aleksandre Radovic, koji je radjen u 5,6 odlicnih studija od Vardara pa do Triglava (nema Barbe na spisku).. Koga ne mrzi neka poslusa, pa nek da svoj sud
Old 09-01-2007, 11:44 AM   #44
fipke
Senior Member

fipke's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Sto se tice Pink 2, ja verujem da je studio dobar, ali ja sa svojim parama ne bih smeo da proveravam zasto odatle nisam cuo dobre pesme i da verujem da ce bas moj CD zvucati kako treba. Ukoliko studio zaista funkcionise kako treba, uskoro ce sigurno odatle izaci odlicno produciran CD, jer je prosto nemoguce da je studio odlican, da nema nikakvih problema, a da su rezultati (subjektivno) sumnjivi...
svesni toga i radimo na tome - bicje bicje!
Old 09-01-2007, 01:27 PM   #45
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur
Kod Barbe je ipak drugačija priča, diskretnija lokacija i atmosfera i ja već znam za barem jedan jako dobro urađen proizvod iz meni bliskih žanrova - a to je novi album Ritma nereda koji se skoro pojavio u prodaji, a koji sam čuo još letos u studiju.. onako, lagano predavanje kako bi gitarski zvuk kod nas mogao da zazvuči uz malo truda i bez kompromisa sa tehnikom
Bas to. Domaci zadatak za gitarsku svirku sto se tiche produkcije. A po Bobanovoj(pevac i lider R.N.) prici bi i bolje zvucalo da je snimano kod Barbe a ne kod Borisa Kovaca na pro tulsu. Mada cuo sam i sirove snimke i prvi "render" i nije nimalo naivno zvucalo cak ni tad.
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2007, 02:12 PM   #46
Manley
Pro Member

Manley's Avatar

Sta je sa perunom....koliko znam on ima vrhunsku opremu....i covek zna sta kupuje.
Manley is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2007, 03:05 PM   #47
Era
Member

Era's Avatar

Pa evo da se ukljucim u razgovor,naime radio sam svuda po bivsoj yu (zagreb,Sarajevo,Vinkovci),malo i po strani London, Brighton,mislim da je generalni problem vreme.Treba ti par dana da se naviknes na zvuk u studiju,moji su snimci zvucali dobro u pinku (naravno losi su zvucali lose),ali kad napanjis dajnaaudio u pinku ili genelece u zani mislis da si najbolji ton majstor na svetu
Era is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2007, 05:26 PM   #48
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Quote:
Originally Posted by srce
A kakav je taj Hammer u Novom Sadu... Sta ima od opreme?

...pa jos uvek zavrsavamo radove, bice gotovo za koji dan, tu su sve sprave, cekamo jos samo softvere... bice i sajt za koji dan, do tad evo dve fotke sa mog mobilnog

pozz

Bitch is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2007, 06:22 PM   #49
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bitch
...pa jos uvek zavrsavamo radove, bice gotovo za koji dan, tu su sve sprave, cekamo jos samo softvere... bice i sajt za koji dan, do tad evo dve fotke sa mog mobilnog

pozz

Daj opet.....nema nista!
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2007, 08:08 PM   #50
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear
Daj opet.....nema nista!
http://fileho.com/download/2acc33923...-481-.jpg.html

http://fileho.com/download/622a74750...-480-.jpg.html

...nesto zeza img scripta, ili sam sasav
Bitch is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules