|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
MAO
|
![]()
itchy!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Nije mi ovo bas najjasnije ![]() Niksu, na zalost ne poznajem, ali za Voju vezujem jedne od najlepsih trenutaka bavljenja muzikom i studijskog rada. On je covek daleko od tehnoloskog genija, ali ima poseban talenat da te najsumornijeg razvedri i da iz svakoga izvuce njegov maximum. Utoliko mi nije jasan samo ovaj komentar... Nista licno. Postovanje. Nazad na temu: To koliko ko uzima nadoknade za svoj rad, ne zavisi samo od kvaliteta istog, vec umnogome i od vestine da neko svoj rad unovci. Generalno, posmatranje necijeg rada kroz prizmu zaradjene sume za isti, najcesce nije validno i ne daje pravu sliku njegove vrednosti, ali to nije razlog da se bilo ko zbog iste stvari niti pljuje, niti dize u nebesa. Muzika je muzika, a naplacivanje je cist biznis.
![]() |
![]() |
#43 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#44 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() p.s. Tebi licno - Izgleda da ti smetaju svi oni koji nisu u tvom klanu? Ajde malo procitaj nesto o demokratiji!! Last edited by Mogli; 15-11-2006 at 05:43 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Znam da niko niš ne misli loše,pogotovo ne Dabear,čovek je u Londonu,ima svoj poso i vjerojatno mu je ovakva rasprava čisto trivijalna ![]() Last edited by zoolander; 15-11-2006 at 06:29 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Mason
|
![]()
Dobro Mogli, eto, rekao si svoje misljenje o meni
![]() ![]() A jel' ces sada da prestanes da svaku temu pretvaras u svoje priche o ocenama moderatora (kako fizickim, isto tako i psihickim), ili da te banujemo dok te ne prodju tripovi vodjenja hajki? ![]() Drzi se pravilnika, necemo 100 tema da zakljucavamo zbog tebe!!!
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 15-11-2006 at 09:19 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Aranzer je Voja , takodje ...... zvao me je na snimanje , kad su radili kod Vlade Negovanovica , doduse pesme su bile na zacetku , pa sam cuo samo demose .... Bassystem je svirao bas na nekoliko pesama , po nasoj preporuci ![]() Mislim da ce ono sto ce biti tanko na albumu biti autorski potpis , jer koliko sam shvatio , sve pesme ce biti Zdravkove . Znam da je Slowstar ovde izgubio gazu , ali poslusajte Bajagin poslednji album .... Voja , od kako se vratio iz Kanade super radi ..... Bajagin album je za mene pravo produkcijsko osvezenje ... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
MAO
|
![]()
Zdravkove pesme ? To bih voleo da čujem... da me neko ne shvati pogrešno, jednostavno nisam znao da je uopšte u stanju za tako nešto... činilo mi se kao da ceo život peva tuđe pesme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
tu mislim na kompozitore, "aranzere", "producente", pa i sve ostale... Zamisli osobu koja bi volela da bude hirurg, koja samouvereno ulazi u operacionu salu, uzima skalpel i kaze: "Ja sam moderan, mlad hirurg, imam nova shvatanja, ovi ostali su sablonizirani i zastareli, sad cu ja ovaj mozak ocas posla da operisem"...e pa ISTE su takve posledice i po muziku, kada neuki, ambiciozni, i netalentovani krenu da se "bave" produciranjem, aranziranjem, i slicnim...komponovanje pesama je tu jos i najmanji problem, ako postoji neko ko ce da "sredi" estetsko - formalno - harmonske brljotine... Nadam se da ovoga puta necu biti pogresno shvacen, sto je ucestalo u poslednje vreme... Pozdrav, sve najbolje...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako prodati pjesmu? | Hepek | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 06-11-2009 02:22 PM |
kako prodati krsh bubanj | shashko | Pricaonica | 9 | 01-05-2009 10:18 AM |
tražim pesmu... | Arthur | Pricaonica | 0 | 12-12-2008 04:32 AM |
Kako da snimim pesmu na klavijaturi? | The_Shock_of_The_Lighting | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 22-10-2008 11:15 AM |
kako prodati pesmu? | Insomnia Studios | Promocija radova | 9 | 19-09-2008 06:41 PM |